19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA OTOMOBİL ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI!

ISPARTA'DA 23 yaşındaki Mustafa Onar'ın kullandığı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada hurdaya dönen araçta sürücü ağır yaralandı.

Isparta

Kaza saat: 17:00 sıralarında Fatih Mahallesi Sağlık Ocağı yakınlarında meydana geldi. Mustafa Onar yönetimindeki otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol kenarında bulunan beton elektrik direğine çarparak durabildi. Hurdaya dönen araçta sürücü ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis Ambulans ekipleri sevk edildi. Sürücüye olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Öte yandan araç çekici yardımıyla kaza yerinden götürüldü. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Eren yıldirim

10 Şubat 2018 Cumartesi 12:00

Uzakta yaya vardır onu ezebilmek için hız yapmıştır . Tipik ısparta şoförleri ...umarım iyileşip böyle şeyler yapmaz bidaha

Ali Ak

23 Kasım 2017 Perşembe 22:42

Millet bu yolda deli gibi basıyor gaza ...Fatih Sağlık ocağının ilerisindeki fıskiyeli kavşağa ya bir ışıklandırma..kasis MOBESE.. tedbir alın...Yayalar geçerken kimse umurunda değil..Burada hız limiti kaç... Neden kimse ilgilenmez burası ile Karşıya geçerken kızıma çarpıyordu araç... Dağ başında mı yaşıyoruz..sayın belediye yetkilileri...emniyet...vali bey..daha kaç kişi ölmesi lazım buraya ilgilenmemiş için...

Adil usta..

23 Kasım 2017 Perşembe 21:40

Trafik kazaları bu yolda çok olmaya başladı.Emniyet yetkililerinin sabah 8,30- 9,30- öğleden sonra 16 - 17 arası ara radar koymasını rica ediyoruz, mahalleli olarak. Ayrıca ricamız radarı 250 mt aşağısına DİKKAT RADAR levhasını koymayınız. Zaten Adliyenin oradan, Gök Kubbeye kadar kaldırımlarda yere çakılı en az on tane radar kontrolü ve hız limiti 50 km yazıları zaten VAR. Şöförler o levhalara bakmıyorlar mı ? Bakmıyor yada görmüyorlarsa çeksinler cezalarını.

Güneş

23 Kasım 2017 Perşembe 16:28

Tam o saatte orada karşıdan güneş tam gözünüze geliyor. Ayrıca döner dönmez yol geçişi var. Aşağıdan yukarıya hızlı gelirseniz ve bir de kontrolsüz geçiş yapan bir araç varsa kaza kaçınılmaz oluyor. Allah yaralıya acil şifa versin. Bir çözüm üretilmesi gerekiyor sanırım.

Gerçek

23 Kasım 2017 Perşembe 14:50

Alkol kesinlikle Yok Mustafa onarın kuzeniyim hız da çok fazla değil güvenlik kameralarına bakıp da söylüyorum emniyet kemeride takılıymış muhtemelen önüne bişey çıktı ani fren yapmak zorunda kalmış el freni bile kopmuş kaza anını gören varsa lütfen bize ulaşsın çocuğumuz SDÜ yoğun bakımda yatıyor. Durumu da ağır.

Vatandaş

22 Kasım 2017 Çarşamba 21:26

Sayın Serdar beye, tabiiki süratin çok aşırı olduğu belli,viraja o kadar süratli girmiş olduğunu zaten belirttim.Fakat bir ihtimal acaba sağlık sorunu teşkil etmişmidir diye bir ihtimal verdim. Belki alkolde var,bilemiyoruz ki,ben kimseyi haklı görmüyorum. O virajda aynı yerde 5 kişi daha ölmüştü. Yol boyunca 50 km hız sınırı levhaları 150 metre aralığında var,ama uyan varmı ? Bu çift yolda 24 saat radar olmayacağına göre, ya sık aralıklarla kasis lazım yada hızı önleyici sizlerin öneri nedir?

serdar

22 Kasım 2017 Çarşamba 20:02

Trafik hata affetmez ,sürat kaynaklı olduğu gün gibi ortada iken şöförü sağlık problemi sebebi olabilir gibi mesnetsiz bir dayanakla haklı görme ****retinde olan vatandaş rumuzlu arkadaş olayda bir yakınına zarar gelse idi acaba aynı düşünceleri yazacakmıydın ,eğer hız yapan ve trafik kurallarını ihlal eden araçları ihbar etmez destek olursanız çok yanlar yanar bilin

Aaa

22 Kasım 2017 Çarşamba 19:18

Ayni yerde hep kaza oluyor bi cozum bulunmali. Onceden de 6 kisi yasamini yitirmisti

Vatandaş

22 Kasım 2017 Çarşamba 19:12

Öncelikle geçmiş olsun,sürücüye acil şifalar dilerim.Olay sonrası bir dakika sonra ,bu kazanın olduğu yerdeydim. İçler acısı bir durum. Ispartada hatta o mahalle üzerinde oturan biri olduğunu söylediler. Viraja o kadar süratli girmişki ,fren izleri 25 -30 metreden başlıyor. O viraja ,bu kadar süratli girilmemesi gerektiğini aynı semtte oturan bu Mustafa bilir diye düşünüyorum.Ya kalp krizi yada ani baş dönmesi göz kararması veya benzeri sağlık durumu ile ilgili ani gelişen bir olay sanırım..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR