29 Mart 2024 Cuma

Isparta'da Operasyon: 20 Gözaltı

Isparta'da Operasyon: 20 Gözaltı

Isparta

Isparta'da uyuşturucu operasyonu. Isparta Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile mücadele şubesi ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmaları sonucunda, Isparta'da Pirimehmet Mahallesi, Mimarsinan caddesinde bir dairede uyuşturucu satıldığının bilgisine ulaştı.

 

Eve operasyon düzenleyen narkotimler, evde çok miktarda satışa sunulmaya hazır uyuşturucu maddeler buldu. Evde bulunan üniversite öğrencileri olan şüpheliler gözaltına alındı.

 

Polisler, evde detaylı arama yaparken, eve 13 kişi daha uyuşturucu madde almaya geldi. Bu

şahıslarda gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gökhan

12 Eylül 2016 Pazartesi 23:57

Üniversite resmen feto yuvasına dönmüş. Torosgaza ne zaman sıra gelecek bildiğim yüksek kademede insanlar var

Akkus

11 Eylül 2016 Pazar 04:41

Bu ı.....unıversıteye okumaya degıl tuccarlıga gelmısler bu orgut kımbılır nasıl ıslıyo Turkıde Tum unıverstelerde bu orgutun kolu var oldugunu dusunuyom kendı ekıbını kurup bu ısı yapıyolar cocuklarımızın ıcıne sızıp kanlarına gırıyolar ınsallah devletımız koklerını kurutcak Antalya zeytın koyun oldugu yer takıbe alınsın bu ıs vatsa koy yıkılsın gepcelerle

eski bir bağımlı

11 Eylül 2016 Pazar 15:35

sadece köyde yok her yerde var aksine köyü bitirirlerse daha çok dağılır ıspartada vatan mahallesini yok ettiler simdi her köşe abşı torbacı bunu türkiyeye ****yacaklar yoksa her türlü dağılır genclik bitior 10 sene sonra türkiyede sağlam genc kalmayacak amatemler care değil ıspartada bulunan uyumder derneği sayesinde kurtuldum bn ve orada ne bir hap nede ağrı kesici hic bir sey yok uyumder dernegi baskanı ibrahim uzunköprüden allah razı olsun İ.G.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR