19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA ÖLÜ BULUNDU

ISPARTA'DA ÖLÜ BULUNDU

Isparta

Isparta'da Doğancı Mahallesinde erkek şahıs ölü halde bulundu.

Doğancı Mahallesi Mezarlığı karşısında eski değirmenin yanında bir erkek şahıs ölü bulundu. Hareketsiz halde görenler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri erkek şahsın öldüğünü belirledi. Cenazesi otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırılırken, soruşturma başlatıldı.   

Ölen kişinin kimliği tespit edildi. Talat Fidan olduğu tespit edilen şahsın kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği ve bugün Ağlasun'da toprağa verileceği öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Faruk arslantas

05 Ağustos 2020 Çarşamba 09:14

Isparta da son yillarda madde bagimlilardan,alkoliklerden,fuhuş tan gecilmez oldu.Tüm siyasi parti il baskanlari ve belediye baskanlari bir proje hazirlaması gerek ,yeter artık.reklam yapmasinlar.ıspartamız çöküyor artık.seyirci kalmasınlar.

HÜSEYİN ÇELİKBİLEK

05 Ağustos 2020 Çarşamba 01:25

Kestaneler öksüz kaldı yıllarca kestaneleri sulamak icin mücadele eden emektar Talat ağabeyimize Allahtan rahmet dilerim Mekânı cennet olsun inşallah.

Muradiye..

04 Ağustos 2020 Salı 23:25

Kalp krizi sonucu hayatını kaybetti mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın bizi çok acılar içinde bıraktı cocukluğumuzdan bu yana yanında büyüdük dedemizden de öteydi Talat abi seni hiç unutmıcaz sen bizim hep kalbimizdesin yokluğuna alışmak çok zor olacak

Doğancı

04 Ağustos 2020 Salı 20:43

Kalp krizi sonucu yaşamıni yitirmiş. Allah rahmet eylesin.

Ilgınc

04 Ağustos 2020 Salı 19:48

Adam yeni otopsiye gitmiş nerden bilsin bomba32 otopsımı yapacak adama ölmüşmü öldürülmüşmü diye

haber takibi

04 Ağustos 2020 Salı 18:37

haberin devamı ve ayrıntılarını da yayınlayın lütfen....ölmüş mü, öldürülmüş mü

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR