18 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA ÖLDÜ!

ABD'de 5 yıldır FBI ve Interpol tarafından 'Kara para aklamak' ve 'Dolandırıcılık' suçundan aranan 64 yaşındaki Salih Acarbulut, yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

Isparta


ABD'de yaşadığı dönemde çok sayıda dolandırıcılık olayına karıştığı tespit edilen ve 12 milyon dolarlık vurgun nedeniyle 5 yıldan bu yana Interpol ile FBI tarafından aranan Salih Acarbulut, Burdur'un Bucak İlçesi'nde geçen hafta rahatsızlandı. Evinde yapılan ilk tedavi ardından 112 acil servis ekipleri tarafından Isparta'daki özel bir hastaneye getirilen Acarbulut'a solunum yetmezliği ve bilinç bulanıklığı tanısı konuldu. Hayati tehlikesi bulunan Acarbulut, yoğun bakıma alındı. 

Salih Acarbulut'un arandığına dair görüntü ve fotoğrafları daha önce basın yayın organlarında gören hastane Başhekimi Dr. Kumru Aygün, yoğun bakımdaki hastanın aranan kişiye benziyor olmasından şüphelenerek kimlik bilgilerini inceledi. Aranan kişiyle kimlik bilgilerinin bire bir tutuyor olması üzerine de durumu polise bildirdi.

Polis ekipleri yaptığı araştırmada, hastanede yatan kişinin ABD'de kendisini 'dövizci' olarak tanıtıp 100 kişiden 12 milyon dolar dolandırdığı öne sürülen Salih Acarbulut olduğunu tespit etti. Özel hastanedeki tedavisinin ardından dün sabah Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen Acarbulut, yoğun bakım ünitesinde müdahaleye rağmen öğleye doğru kurtarılamadı. Acarbulut'un cenazesi yakınları tarafından alındı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR