20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DA ÖĞRENCİ SERVİSİ DEVRİLDİ

ISPARTA'DA ÖĞRENCİ SERVİSİ DEVRİLDİ

Isparta

ISPARTA’da taşımalı eğitim gören öğrencileri taşıyan öğrenci servisi yoğun kar yağışı dolayısıyla sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesiyle devrildi. Kazada serviste bulunan 13 öğrenci şans eseri yara almadan kurtuldu. Araçta mahsur kalan öğrenciler ise yan yatan minibüsün şoför kapısından çıkarıldı.

Kaza 16:00 sıralarında Isparta’nın merkeze bağlı Bozanönü Köyü yakınlarından meydana geldi.  Köyde yaşayan öğrencileri merkezdeki okullara taşıyan öğrenci servisi okul çıkışı öğrencileri aldıktan sonra köye dönüyordu. Yoğun kar yağışından dolayı sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle servis devrildi. Kara saplanan öğrenci servisinde bulunan 13 öğrenci şans eseri yara almadan kurtuldu.

Devrilen servisten öğrenciler ise şoför kapısından çıkarılarak kurtarıldı. Büyük korku yaşayan öğrenciler ise kazayı duyan ve olay yerine koşan aileleriyle birlikte evlerine gönderildi. Kazada bazı aileler ise çocuklarını kontrol amaçlı en yakın hastaneye götürerek tedavi ettirdi.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

adil

11 Ocak 2017 Çarşamba 14:38

Sayın Valim Bu yol çok dar .Ayrıca çakıl kamyonları da kullanıyor bu yolu.çok tehlikeli.

aaaaaaa

11 Ocak 2017 Çarşamba 13:12

Vali bey yeter demisti bu yolu simdi gormustur artik

akil

11 Ocak 2017 Çarşamba 09:44

tatil etmeyen yetkililerdir sorumlusu.

aaaa

10 Ocak 2017 Salı 18:56

bu yol sıcak asfalt yapılarak daraltıldı ve yükseltildi asfalttan çalmak yerine kenarlarını 50 cm boşluk yapsaydınız bunlar olmazdı...

Merkez

10 Ocak 2017 Salı 18:37

Perşembe cuma tatil olmalı buzdan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR