25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA NARKOTİK'TEN MÜTHİŞ OPERASYON

ISPARTA'da Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde kullanımına yönelik il merkezinde yapılan çalışmalar kapsamında 2'si bayan olmak üzere 5 şüpheli yakalandı.

Isparta

ISPARTA'da Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde kullanımına yönelik il merkezinde yapılan çalışmalar kapsamında 2'si bayan olmak üzere 5 şüpheli yakalandı.

Yapılan üst ve araç aramalarında, 2 paket içimlik METAMFETAMİN maddesi,  2 ayrı cam şişe içinde 41.68 gr METAMFETAMİN maddesi, Peçete içerisinde 0.66 gr METAMFETAMİN maddesi, paket içerisinde 1.15 gr METAMFETAMİN maddesi ve 1 adet ECSTASY  Hap ele geçirildi. Şüpheliler hakkında ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MUSTAFA CEYHAN

13 Aralık 2017 Çarşamba 18:21

SAYIN EDİTÖR ARKADAŞIM,SİTENİZİ HERZAMAN ZEVKLE TAKİP EDİYORUM,ISPARTA DIŞINDA YAŞAYAN AMA SÜREKLİ ISPARTADAN BAĞINI KOPARMAYAN BİRİSİ OLARAK SİZİN HABERLERİNİZDEN ÇOK FAYDALANIYORUM,YAYINLARINIZDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM,BİR DOST OLARAK KÜÇÜK BİR DÜZELTMEM OLACAK SİZLERE,HABERİN BAŞLIĞINDA OLAN ''BAYAN'' KELİMESİ OLARAK,''KADIN'' KELİMESİNİ KULLANIRSAK ÇOK DAHA GÜZEL BİR HABER OLACAK,SEVGİLERİMLE,MUSTAFA CEYHAN

Murat öztürk

13 Aralık 2017 Çarşamba 10:49

bunların adını yazsanıza kardeşim. bunlar yüzünden çocuklarımızı sokağa salamıyor ve harçlık veremiyoruz.

Uyuşturucuya hayır

12 Aralık 2017 Salı 23:18

Helal olsun narkotiğe hiç kimseye göz yumdurmasın gençler uyuşturucuya adadı hayatını 13 14 yaşındaki çocuğun ağzında uyuşturucu madde isimleri geçiyor halkta yardımcı olması lazım uyuşturucu tacirlerini ifşa etmeleri lazım

Sunal

12 Aralık 2017 Salı 22:39

Bu zehirli akrepleri yakalayan , emniyet güclerimizi saygılarimi sunarım. Zehir satıcisi akrepler ifşa edilmeli.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR