16 Mayıs 2024 Perşembe

2. Isparta Turizm ve Gastronomi Fuarı hazırlıkları başladı

2. Isparta Turizm ve Gastronomi Fuarı hazırlıkları başladı

Isparta

Isparta'nın turizm ve gastronomi potansiyelini ön plana çıkarmak amacıyla bu yıl düzenlenecek olan 2. Isparta Turizm ve Gastronomi Fuarı için hazırlıklar başladı. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik'in öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıda, fuarın başarılı bir şekilde organize edilmesi için adımlar atıldı.
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası tarafından koordine edilen Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, İl Özel İdaresi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile diğer kurum ve kuruluşların desteğiyle geçtiğimiz yıl gerçekleşen Isparta Turizm ve Gastronomi Fuarının ikincisi, yine paydaş kurumların katılımıyla bu yıl düzenlenecek. Fuar çalışmaları ITSO’da gerçekleşen toplantıda start alırken, fuarın detaylı planlaması için bir komisyon oluşturuldu. Bu komisyon, fuarda yer alacak etkinliklerin belirlenmesi, katılımcı firmaların davet edilmesi, tanıtım stratejilerinin geliştirilmesi gibi konularda çalışacak. 
Isparta Turizm ve Gastronomi Fuarı, bölgenin zengin turistik ve gastronomik değerlerini ulusal ve uluslararası platformda tanıtmayı hedefliyor. Fuarda, Isparta'nın eşsiz doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel mirası ile birlikte yöresel lezzet ve gastronomi turizmi potansiyelinin geliştirilmesi planlanıyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR