25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA MUHTARDAN MAGANDALARA VER YANSIN

Yalvaç’ın en aktif muhtarlarından Abdullah Çoban, mahallesi Kızılca’daki magandalardan illallah etti.

Isparta

Mahallesinde iki olayla karşılaşan muhtar Abdullah Çoban, sokak lambalarını hedef alarak pompalı tüfekle ateş eden şahsa meydan okudu. Muhtar Çoban, olayın fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak: ‘Halka açık sokak lambasını niye taradın, erkeksen beni tara’ notunu düştü. Takipçileri tarafından yapılan yorumlara cevap da veren Muhtar Çoban: ‘Ş….. biri 12’lik pompalı ile sokak lambasına ateş etmiş’ dedi.  
ŞEHİT ADINA YAPILAN ÇEŞMEYE DE ZARAR VERMİŞLER
Muhtar Abdullah Çoban, mahallesine 2005 yılında yapılan Şehit Asteğmen Ömer Peker çeşmesinin de kimliği belirsiz kişiler tarafından kırılmasına da tepki göstererek: ‘Şehit adına 2005 yılında Başkan Yalçın Bulgurcu tarafından yapılan Şehit Asteğmen çeşmesini darp etmişler, ulusumuza duyurulur’ yorumunda bulundu. Muhtar Çoban’ın paylaşımının altına çok sayıda yorum gelirken, vatandaşlar magandaların biran önce bulunup, hem zararı karşılamalarını hemde cezalarını çekmelerini istedi. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

betullah ersöz

26 Nisan 2018 Perşembe 15:05

enes balcı ismiyle yazan müslüman evladı.Sen de bağışla birşeyler dekontunu yayımla.10 mislini ben bağışlayacağım.!!!!!

enes balcı

25 Ocak 2018 Perşembe 23:25

değerli,gözüpek muhtarımız helal olsun sana;senden ricamız Sorkuncak köyü muhtarı bir aylık maaşını mehmetçiklere bağışladı,sen de bir aylık maaşını mehmetçik vakfına,ordumuza bağışla ellerinden öpelim.

ALİ kondal

25 Ocak 2018 Perşembe 21:22

Muhtarım Uyuşturucuya Kaçak sigaraya savaş açtı. Kendisini takdir ediyoruz Aysel Muhtarla beraber her konuda yardımseverler. Yalvaç onları seviyor...

Şükrü öztürk

25 Ocak 2018 Perşembe 18:55

Muhtarım helal sana seni biliyoruz. Hepimiz tanıyoruz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR