16 Nisan 2024 Salı

ISPARTA'DA MEĞER O HABERLER...

ISPARTA'DA MEĞER O HABERLER...

Isparta

 

DEVLET HASTANELERİNE SINAVSIZ PERSONEL ALIMINA DAİR ÇIKAN HABERLER HAKKINDA DUYURU

 

15 Temmuz darbe girişimi sonrası devlet hastanelerine sınavsız personel alımı yapılacağı şeklinde kamuoyunda bazı asılsız haberlerin duyulması nedeniyle aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur;

 

Devlet Hastaneleri için personel alımı Sağlık Bakanlığı tarafından KPSS sonuçlarına göre merkezi atama yöntemi ile gerçekleştirilmekte olup şu an için duyurusu yapılmış sınavsız bir personel alımı gözükmemektedir.Güncel durum nedeni ile bakanlığımız tarafından yeni personel alımına karar verilmesi halinde ise bunun her zaman olduğu gibi yine KPSS ve açıktan atama yöntemi ile yapılacağı düşünülmektedir.

 

Personel alımları ile ilgili duyurular ve alım koşulları Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yapılmakta olup, halkımız tarafından sosyal medya üzerinden yapılan asılsı zhaberlere inanılmaması gerekmektedir. 

 

Kamu Hastaneleri Birliği

Isparta İl Genel Sekreterliği

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

05 Ağustos 2016 Cuma 18:23

Bahtsız kardeşim kpss açıktan alım kpss puanına göre bakanlık tarafından kpss puanına göre yapılan atamadır. Boş yere insanların günahını alma.

Bahtsiz

05 Ağustos 2016 Cuma 14:26

Kpss ve aciktan alim dediginiz milletvekili araciligiyla oluyor dimi hastane sekreterligi hep torpil hep torpil hakkim haram olsun ora torpille girenlere ve giridrenlere

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR