29 Mart 2024 Cuma

FLAŞ HABER ISPARTA'DA MAÇ SONRASI HAKEME SALDIRI

FLAŞ HABER ISPARTA'DA MAÇ SONRASI HAKEME SALDIRI

Isparta

HABER NURETTİN ARKAN/DHA ÇINARALTI 

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde 1'inci Amatör Küme maçının ardından Çünürsporlu futbolcular ve yedek kulübesi orta hakeme saldırdı.Olayları polis ve yöneticiler önledi.

Yalvaç'ta 28 Ocak'ta oynanması gerekirken kar yağışı nedeniyle ertelenen Isparta 1'inci Amatör Küme maçında Yalvaçspor ile Çünürspor karşı karşıya geldi. Yalvaç İlçe Stadı'nda oynanan maçta orta hakem Tunç Özdemir'in ikili pozisyonlarda verdiği faul kararlarına itiraz eden Çünürsporlu futbolcular ve yedek kulübesi 0-0 biten maçın ardından hakemin üzerine yürüdü.

Bazı futbolcular hakemi darp etmeye çalışırken, orta hakem ve yardımcıları polis ve idareciler tarafından soyunma odasına götürüldü.Karşılaşma sonrası Çünürsporlu futbolcular ve teknik heyetin polis merkezinde ifade verdiği belirtildi.

Berabere biten maçın ardından Çünürspor puanını 39 yaparak ikinci sıradaki yerini korudu, Yalvaçspor 36 puanla 3'üncü sırada yer aldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Fenerli ibo

02 Mart 2017 Perşembe 22:13

Maçı seyrettim neden adama saldırdılar anlıyamadım ben hakemin hatasını göremedim birde çünüre penaltı verdi atamadılar maçdan sonra hakeme vuracana topa iyi vur penaltıyı gol yap

Ahmet

02 Mart 2017 Perşembe 12:35

Futbolu barbarlık, kabadayılık, edepsizlik zanneden, spor ahlakını öğrenememiş futbolcu topluluğuyla başarılı olabilmek için her yolu mübah gören bu zihniyet futboldan temizlenmediği sürece bu tür olayları sık sık göreceğimiz kesindir. Bu üzücü olayda darp edilen hakem kardeşime geçmiş olsun diliyorum.

yalvaçlı

02 Mart 2017 Perşembe 08:42

ben yalvaçlıyım ama adamlar haklı....daha öncede hakem hataları kabuledilebilir boyutları aşmıştır.bunları da izleyip bir değiştiren yokmu

Sporsever

02 Mart 2017 Perşembe 00:10

Isparta'da amator ligde dönen oyunlar umarim bir gun ortaya cikar da askf baskaniyla birlikte merkez hakem kurulu baskani Yuksel Altintas sehir futbolunun selameti acisindan piyasadan silinirler insallah..

cihan

01 Mart 2017 Çarşamba 21:07

lider olan takım kim acaba ikinci ve üçüncü takımı yazmışsınız asıl olan lider takım yok

çünür

01 Mart 2017 Çarşamba 20:50

Bu sene Ispartadaki hakem hataları aşırı derecede arttı.Futbol Federasyonu derhal gerekeni yapmalı!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR