02 Haziran 2024 Pazar

ISPARTA'DA LİSE ÖĞRENCİLERİNE ÜNİVERSİTELER TANITILIYOR

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen organizasyonda, Isparta'da lise öğrencilerine üniversiteler tanıtılacak.

Isparta

Lise öğrencileri için 20 üniversitenin katılımıyla tanıtım ve kariyer günlerini Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi Spor Salonunda başladı. Açılışı Milli Eğitim Müdürü Şahan Çoker yaptı.

Programla ilgili şu bilgilendirme yapıldı: “Doğru Öğrenci, Doğru Tercih” sloganıyla gerçekleştirdiğimiz ilk etkinlikten itibaren, kıymetli üniversitelerimizi hedef kitlesindeki öğrencilerle, aday öğrencileri de hayallerindeki üniversiteler ile bir araya getiriyoruz.Aklında birçok soruyla gelen aday öğrencilerin, burada tüm sorularına cevap bulması ve mutlu ayrılması, katılımcı üniversitelerimizin memnuniyeti, mutluluğu Unilook Türkiye olarak bizim en önemli görevimizdir.Gerçekleştirdiğimiz “İlkbahar ve Sonbahar” etkinliklerimiz, siz değerli iştirakçilerimizin destekleriyle öngörülen en yüksek katılımla tamamlanarak, oldukça başarılı geçmiştir. Mizyal Tanıtım ve Organizasyon tarafından ilki 2015 yılında düzenlen UNILOOK TÜRKİYE Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri Eğitim sektöründe ki yurt içi ve yurt dışından birçok üniversiteleri bir araya getirmiş olup 20.000’e yakın üniversite öğrenci adayını ağırlamıştır. Etkinlikler süresince sektörün duayen isimlerinin ağırlandığı konferans ve söyleşiler ile üniversite öğrenci adaylarının geleceğine ışık tutmuştur.UNILOOK TÜRKİYE Üniversite Tanıtım ve Tercih Günlerinin yapıldığı illerde İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile hareket ederek sektöre hizmet vermektedir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Halis

06 Mart 2018 Salı 20:22

O memursen baskani ihsan arici degil mi? Adama bir makas vereydiniz ya. Nasil bir bakis o makasa karsi. :))) .Yazik bu adamlari orda duruyir hala

Bülent

06 Mart 2018 Salı 13:10

Bugün 6 Mart Atatürk ün Isparta ya gelişinin 88. Yılı

Mahir

06 Mart 2018 Salı 12:13

Rektöre biri söylesinde diplomaları imzalasın artık 2016dan beri diploma yok ortada insaf be

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR