19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA KUNDURACILAR SİTESİ’NDE UCUZLUK VAR

ISPARTA'DA KUNDURACILAR SİTESİ’NDE UCUZLUK VAR

Isparta

Isparta esnafı Ahi Evran Geleneği yaşatmaya çalışan insanlardan oluşuyor. Hepsi de, kibar,yardımsever, yenilikleri takip eden ve dükkanına giren insana ‘müşteri’ değilde bir ‘hemşeri’ veya bir ‘dost’ gözüyle bakan meslek erbabı kişiler.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’da da esnaf bin bir zorlukla mücadele ediyor. Alışverişin zayıf giderlerin de çok fazla olması esnafı zor durumda bırakıyor. Vergisi, kirası,elektriği, suyu, eleman masrafları gibi bir çok alanda ayakta durmaya çalışan esnafın son yıllardaki en büyük kabusu ise alışveriş merkezleri.

Küçük esnafın ayakta kalabilmesi için dev alışveriş merkezlerine karşı alternatif projeler üretmesi gerekiyor. Bunu ilk başaran ise Isparta’nın tarihi Ayakkabıcılar Sitesi esnafı oldu. Sitede hizmet veren ayakkabıcı esnafı bir araya gelerek,her yılın belli günlerini kapsayacak şekilde “indirim günleri” düzenleme kararı aldı.

Yaklaşık 50 esnafın bir araya gelerek aldığı bu karar elbette çok önemli. Kunduracılar Sitesi esnafının bu örnek davranışına Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Sayın Yusuf Ziya Günaydın da destek vereceğini ilan etti. Esnafın can çekiştiği bu ortamda Belediye Başkanı Sayın Günaydın’ın bu can suyu niteliğinde desteği de çok önemli. Yeni sezon ayakkabıların olacağı; bundan da önemlisi dostlukların pekiştirildiği, nostaljinin yaşanacağı Bahar Şenliği ve İndirimli Satış Günleri18 Nisan 2017’de başlayacak.

Hiçbir zaman hileye başvurmayan, ticarette hep dürüstlüğü ve memnuniyeti ön planda tutan esnafımızın bu düşüncesi çok güzel.Ayakkabıcılar Sitesi Isparta’nın en eski ticaret merkezlerinden. Ancak, gerek reklam eksikliği gerekse de AVM kültürünün yaygınlaşmasından dolayı, Isparta’da bulunan bir çok insanın gündeminde olmayan bir yerdi. Mesela, başka bir şehirden Isparta’ya gelip de 4-5 sene burada okul okumuş bir çok öğrenci,Ayakkabıcılar Sitesi’nden içeriye bile girmemiştir. Bu girişleri sağlamak için böyle projelere ve farkındalıklar oluşturmaya ihtiyaç var. Esnafın çuvaldızı kendisine batırarak bir girişimde bulunmuş olması taktire şayan.

Kunduracılar sitesine giren herkes her istediğini bulabilir. Hem ucuza kaliteli alışveriş yapmak hem de esnafımıza destek vermek için 18 Nisan günü tüm herkesi Kunduracılar Sitesi’ne davet ediyorum.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mechul

29 Mart 2017 Çarşamba 22:25

bende ayakkabı aldım bir ay olmadan dağıldı sonra gittim ben satmadım bu ayakkabıyı dedi yo öğle yok böyle

MUSTAFA ERDOGAN

29 Mart 2017 Çarşamba 20:21

SN BAŞKANIM BENİMDE O SİTEDE 3 KATDA DÜKKANIM VAR AMA BOŞ KİRACI YOK BİŞE YOK,KALORİFERLER ÜST KATLARA HİÇ HİZMET VERMİYOR, SADECE ALT KATTADAKİ AGLAYAN ESNAF DEDİĞİN KİŞİLER KUNDURACILAR SİTESİNİN KAYMAĞINI MALESEF ONLAR YİYOR, ÜS KATLARDAKİ DÜKKAN SAHİPLERİDE BOŞ DÜKKANA ADİAT ÖDÜYOR BELEDİYE OLARAK BİR EL ATSANDA O SİTEYİ KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN YIKSANDA OTOPARK YAPSAN ÜS KATTAKİ MAĞDUR DÜKKAN SAHİPLERİNİDE KURTRISIN.

birisi

29 Mart 2017 Çarşamba 17:37

Basimdan gecenleri anlatayim hayirsever esnaf dinlesin simdi git bir ayakkabi al ertesigun giymeden iade edecem de bak ne oluyor yok ben vermedim yok iade almam baska urunle degistirem vb eski kafa devam ediyor vesselam

İSMAİL KAYMAZ

01 Nisan 2017 Cumartesi 12:23

HER HANGİ BİR MAĞZADAN SATIN ALINAN ÜRÜNÜN 4077 SAYILI KANUN KAPSAMINDA PİŞMANLIK NEDENİYLE İADE HAKKI YORKTURMAĞZADAN SATIN ALINAN ÜRÜN İÇİN PİŞMANLIK HAKKINIZI KULLANA BİLMENİZ İÇİN MAĞZANIN KENDİSİ YAZILI OLARAK İADE HAKKI YADA PİŞMANLIK HAKKI SAĞLADIĞINI BELİRTTİĞİ TAKDİRDE KULLANABİLİRSİNİZ.ÖRNEĞİN BİR BEYAZ EŞYA MAĞZASINDAN TELEVİZYON ALDINIZ EVE VARDIĞINIZDA PİŞMAN OLDUNUZ BUNUN İÇİN İADE HAKKINIZ BULUNMAMAKTADIR.ANCAK SABİT ADRESİ OLMAYAN İNTERNET VEYA POSTA SİPARİŞLERİ YOLUYLA ALINAN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR