26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA KÖYLERE GÜNEŞ PANELLERİ PROJESİ

ISPARTA'DA KÖYLERE GÜNEŞ PANELLERİ PROJESİ

Isparta

Isparta’da içme suyunu sondajlama yöntemiyle karşılayan köylerde yüksek elektrik bedelleri sorun oluyor. Bu nedenle Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in destekleriyle köylere güneş panelleri yerleştiriliyor. İl Özel İdaresi, yıl sonuna kadar 64 köyde güneş enerjisi panelleri kurarak, köyleri yüksek elektrik faturalarından kurtarmayı hedefliyor.

KÖYLERE 64 GÜNEŞ ENERJİSİ PANELİ

Köylerimiz açısından içme suyundaki elektrik masrafları vatandaşlarımız için yüksek bedellere ulaşıyordu.64 köyümüzde güneş panelleriyle ilgili çalışmaya başladık. Bu sene 64’ünü bitireceğiz. Bunlar da her birisi 80-120 bin lira arasındaki yatırımlar. Belki başlangıç için çok yüksek meblağlar olarak görülebilir ama köylerimizdeki vatandaşlarımıza sağlayacağı katkı olarak bir daha para ödemeyecekler.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kafamda deli sorular??

15 Haziran 2017 Perşembe 22:27

Neden ovalara verimli topraklara yapılıyor bu güneş panelleri?? Ispartamızda o kadar tepe dağ taş varken neden düz ovaya yapılıyor??

veli

15 Haziran 2017 Perşembe 18:22

said yüce bey geçen belediyeleri heykel konusunda neden eleştirdi? bayram değil seyran değil, özellikle melih gökçek beyi hedef aldı. bu heykeller ile. acaba neyi örtmeye gizlemeye çalışıyorm said bey? yakıdna çıkar kokusu ama hiç güvenilir bir mileltvekili değil. ıspartaya nerden musallat ettiler bilmem. bu konuda saygıdeğer cumhurbaşkanımızın da yanlış yönlendiriyorlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR