29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA KÖYLERE BÜYÜK DESTEK

ISPARTA'DA KÖYLERE BÜYÜK DESTEK

Isparta

Vali Şehmus Günaydın Isparta'da göreve başlamasıyla Isparta'nın en ucra köylerine hizmet götürmek, eksiklikleri yerinde tespit etmek için beraberine aldığı ekibiyle tüm köy, kasaba, belde, kazaları karış karış gezerek vatandaşı dinleyerek çözüm için gerekli talimatları vermişti. Isparta Valisi Şehmus Günaydın, kurmaylarıyla birlikte o dönem bir gün de  Yalvaç’ın 7 Köyünü Birden ziyaret ederek rekor kırmıştı.

O tarihten bu yana Isparta'nın tüm köy ve kasabalarından alınan eksik ve şikayete konu mevzular ziyaret turlarında İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, İl Özel İdare  Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Yol şube Müdürü İlkay Özdoğan İl Genel Meclis üyelerinin konuları bilmesi ve şikayetleri bire bir dinlemeleri nedeniyle çok kısa sürede sorunların yüzde 95'i çözüme kavuşturuldu. 

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in Plan Bütçe Komisyonu Başkanı olmasının büyük avantajıyla gerekli ödeneklerin fazlasıyla ve hızlı çıkması nedeniyle köylere gerekli çalışmalar süratle tamamlanıyor. Sezon nedeniyle yapılamayan bazı çalışmaların ise baharın gelmesiyle tamamlanması planlanıyor. Gelen hizmetlerden oldukça memnun olan Köylüler, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Vali Günaydın ve Daire müdürlerine teşekkür ettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR