27 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DA KORKUNÇ KAZANIN TÜM DETAYLARI

ISPARTA'DA KORKUNÇ KAZANIN TÜM DETAYLARI

Isparta

Senirkent-Yalvaç karayolu Büyükkabaca dört yol kavşağında cip ile otomobil çarpıştı. Kazada 2'si çocuk toplam 8 kişi yaralandı.

Kaza bugün 13.00 sıralarında meydana geldi. Işıksız kavşakta seyir halinde olan cip ile otomobil çarpıştı. Kaza sonrası araçlar savrulurken çok sayıda kişi de yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar Ecrin Tekbaş, Tahir Tekbaş, Serap Irlayıcı Tekbaş, Berkin Tekbaş, Tuğba Kademli, Veli Antınay, Mustafa Ali Kademli, Nuriye Altınay olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gabacalı

16 Ağustos 2019 Cuma 02:14

Önlem alın artık hergün aynı yerde kaza haberi duymaktan gına geldi artık

ACELE ETME

15 Ağustos 2019 Perşembe 17:31

Ya bakıyorumda herkes klavye silahşörü olmuş. Ya milletvekillerine,ya karayollarına ,yada il genel meclisi üyelerine köprülü kavşak yapılamamış gibi v.s suç buluyorlar. Araç sürücülerinin hiç mi suçu yok yani. Yol ver levhalarına dahi ,dikkatli geç ,hatta dur levhalarına dahi riayet etmeyen şöförleri ne yapacaksınız ? Yıllardır bu yolu kullanırım, 500 metre ilerde dahi olsa araç gördüm mü dururum. Bakın yavaşlarım demiyorum, DURURUM... Yol hakkı bende dahi olsa durur yol veririm. Acele etme,

Vet32

15 Ağustos 2019 Perşembe 17:23

Yaralıların sağlık durumları hakkında bilğisi olan Var mı ,geçmiş olsun ...

Gabacalı hoca Omar.

15 Ağustos 2019 Perşembe 16:25

Bu kavşağın sorunları yıllardır var.Bunu dile getirmeyen basına yansıtmayan önerge vermeyen ilgenel meclis üyelerinin günahı çok büyüktür. Al maaşı otur keyfine bak yeri değil orası.

mc

15 Ağustos 2019 Perşembe 16:10

bir trafik kuralı derki; kavşaklara geldiğinde hız azaltılır geçiş üstünlüğü olsa bile durabilecek hızda kontrol edilir müsaitse o şekilde kavşak terk edilir. kavşakta kabahat aramak işin kolay yolu.

Yusuf ERDOĞAN

15 Ağustos 2019 Perşembe 15:51

BURADAN KARA YOLLARI YETKİLİLERNE SESLENİYORUM; Burada her hafta kesin ağır kaza var!. Buraya alt, üst geçit yapmanız için daha nasıl bir istatistik bilgi arıyorsunuz?

Köprülü kavşak

15 Ağustos 2019 Perşembe 15:30

Orası köprülü kavşak yapmaya en müsait yer 20 senedir neden bekleniyor kaza yapma oranı çok yüksek bir yer yetkililer ne bekliyor acaba

Büyükkabacalı öğretmen

15 Ağustos 2019 Perşembe 15:08

Daha dün yine aynı yerde kaza meydana geldi. Yetkililer bu kadar işlek ve aynı zamanda onlarca kazanın meydana geldiği bu yol için ne zaman önlem alacaklar merak ediyorum. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR