25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL AĞACA ÇARPTI

ISPARTA'DA KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL AĞACA ÇARPTI

Isparta

ISPARTA'DA Zeynep Şahin yönetimindeki otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda orta refüjde bulunan ağaca çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza bugün 12.00 sıralarında Isparta-Sav yolunda meydana geldi. Zeynep Şahin yönetimindeki 15 PT 121 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle orta refüjde bulunan korkulukları devirdikten sonra ağaca çarptı. Kazada araçta yolcu olarak bulunan Mukaddes Yıldırım yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ise kaza ile ilgili soruşturma başlattı,

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mert

18 Aralık 2018 Salı 08:40

Yahu taksinin orda işi ne?......önüne gelene ehliyet verirseniz olacağı buydu...

Kaptan Rıza...

17 Aralık 2018 Pazartesi 20:09

Öncelikle geçmiş olsun,yolcu olan vatandaşa da Allah acil şifalar versin. Bayan şöföre bir şey olmamış Allahtan. Yalnız direksiyon hakimiyetini kaybedinceye kadar ,ne var ki o kadar sürata ? Aynı zamanda hava zaten yağışlı ve yerler ıslak. O yolda otomobiller için sürat en fazla 70 km, diğer tüm taşıtlar için ise 50 km.. Bunu defalarca gösteren levhalar var. Yine de geçmiş olsun. Lütfen sürücüler daha dikkatli olalım,trafik kurallarına riayet edelim.

Musatafa Kemal

17 Aralık 2018 Pazartesi 15:05

Tırafık adlı vatandaş. Milletin çalışarak aldığı paraya ortak değilsin. Eğer kızman gereken SURİYElilere harcanan paraya laf et.

Tırafık

17 Aralık 2018 Pazartesi 13:51

Ne Bu Yahu Kadın'nın Altında Kızın Altında Çocuğun Altında Adam'nın Altında Araba Ne Bu Gerekli Gerek'siz Arabaya Binmek. Bir Türlü Arabalara Binmeye Doyamadık Gıtık. Ne Arabaymış Bu Arabalar Bir Türlü Doyulmadı Giti. Bu Arabalar Yut Dışından $ İtal Kullandığı Mamulleri $ İtal. Ülkemizin Kaynakları Hep bu İtalata Giti ve Gelecek Torunlarımızın Geleceyi'ni Bile İtalala İpotek Edirldik. Ey İnsan Dünya'da Ne Var Ne Yok Hepsini Sen Tüketme Hakkına Sahip Deyilsin. 8'Günlük Ömüre 9'Gülük Nafak Lazım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR