19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA KIZ ÇOCUĞUNU TACİZDEN YARGILANAN SANIĞA 12.5 YIL HAPİS

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde 9 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan bakkal, 22 yaşındaki Eyüp Ekici, 12.5 yıl hapis cezası verildi.

Isparta

Haber: Nurettin ARKAN/YALVAÇ 

Yalvaç'ta geçen Mart ayında annesinin verdiği parayla 6 yaşındaki erkek kardeşiyle birlikte evlerinin yakınındaki bakkala giden R.N.K., döndüğünde annesine bakkalda buzdolabından dondurma almak için eğildi. Küçük kız bakkal Eyüp Ekici'nin bu sırada kendisine daha önceki gibi uygunsuz şeyler yaptığını anlattı. Ailesinin şikayeti üzerine gözaltına alınan Eyüp Ekici, tutuklandı.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesi'nde Eyüp Ekici'nin 'Küçük yaştaki çocuğa cinsel taciz' suçlamasıyla yargılandığı dava tamamlandı. Duruşmaya tutuklu sanık Eyüp Ekici, avukatı ve yakınlarıyla mağdurun babası ve avukatı katıldı. Mahkeme başkanı sanığa dosyanın esasına ilişkin savunmasını yapmak üzere söz verdi. Sanık Eyüp Ekici, suçlama ve savcının görüşünü kabul etmediğini belirterek, beraat ettirilmesini istedi.

12.5 YIL HAPİS

Kız çocuğunun babası Y.K., savcının dosyanın esasına ilişkin görüşüne karşı söyleyeceği olmadığını, mahkemenin buna uymasını istediğini söyledi. Mahkeme heyeti karardan önce sanığa son sözünü sordu. Sanık beraatını ve tahliyesini talep ettikten sonra duruşmaya ara verildi. Mahkeme heyeti kararı açıklamak üzere tarafları yeniden duruşma salonuna alarak kararını açıkladı. Heyet, sanık Eyüp Ekici'nin 'küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar' suçunu işlediğine kanaat getirerek 12 yıl 6 ay hapis cezasına hükmetti. Duruşma sonrası jandarma arasında salondan çıkarılan sanık Eyüp Ekici'nin "Allah'a havale ediyorum" dediği duyuldu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Aaa

25 Kasım 2017 Cumartesi 00:16

İlk defa adını tam yazmışsını

32Isparta

24 Kasım 2017 Cuma 02:46

TEK DİLEĞİM DEVLETİN KESMEDİĞİ CEZANIN GİRECEĞİ DELİKTE VUKU BULMASIDIR

Ispartalı

24 Kasım 2017 Cuma 02:45

bu gibi şerefsizleri değil Isparta'da Türkiye'de hatta dünyada yaşatmayacaksın gerekeni yapıcaksın 12.5 yıl nedir?? bu sapığın 35 yaşında hapisten çıktıktan sonra buna devam etmeyeceğini nereden bile bileceğiz bunu şimdi yapan o zamanda yapar...TEK DİLEĞİM DEVLETİN KESMEDİĞİ CEZANIN GİRECEĞİ DELİKTE VUKU BULMASIDIR

nergis

23 Kasım 2017 Perşembe 20:54

Yaptığın pislik doğru ise tabiki Allah a havale et 12 yıl nedir ki bu aşağılık suç icin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR