29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA KİMLER ÖDÜL ALDI

IGSİAD tarafından düzenlenen Yılın Başarılı ve Girişimci İşadamları Ödül Töreni Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski bakanı Lütfi Elvan’ın katılımı ile gerçekleşti.

Isparta

Isparta Girişimci Sanayici İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen Yılın Başarılı ve Girişimci İşadamları Ödül Töreni Barida Hotel’s de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski bakanı Lütfi Elvan’ın katılımı ile gerçekleşti.

Törende Yılın Girişimcisi, Yılın Sanayicisi, Yılın Başarılıİş Kadını, Yılın Başarılı İşadamı, Yılın Başarılı Hizmet Sektörü, Yılın DeğerKatanı ve Yılın İhracatçısı ödülleri sahiplerini buldu.

YILIN GİRİŞİMCİSİ

Yılın Girişimcisi ödülünü Ziya Eroğlu Yumurtacılık, aldı.Ödülü Ziya Eroğlu IGSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu’nun elinden aldı.

YILIN SANAYİCİSİ

Yılın Sanayicisi ödülünü Genç Güçsan aldı. Genç Güçsan’ın ödülünü Mehmet Küçükköse IGSİAD Başkanı Alper Bayhan’dan aldı.

YILIN BAŞARILI İŞKADINI

Yılın Başarılı İşkadını ödülü Peray Tekstil’e gitti. SevimPeray ödülünü ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den aldı.

YILIN BAŞARILI İŞADAMI

Yılın Başarılı İşadamı kategorisinde ödülü alan Pürlü Otomotiv oldu. Veli Pürlü’ye ödülünü AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya SadiBilgiç verdi.

YILIN HİZMET SEKTÖRÜ

Yılın en iyi hizmet sektörü kategorisinde ödülün sahibiGramafon Sanat Kafe oldu. Gramafon Sanat Kafe’nin ödülünü Hasan Büyükçam ve Cem Erdal eski Vali ve MHP Isparta Milletvekili Adayı Nuri Okutan’dan aldı.

YILIN DEĞER KATAN ŞİRKETİ

Yılın Değer Katan Şirketi dalında ise ödülün sahibiEglantine oldu. Eglantin’in ödülünü Barış Gümüş ve Ahmet Doğaner Isparta Valisi Vahdettin Özkan’dan aldı.

YILIN İHRACATÇISI

Yılın İhracatçısı ödülünün sahibi ise Şahlanlar’a verildi.Şahlanlar’ın ödülünü Osman Şahlan Denizcilik ve Haberleşme eski bakanı LütfiElvan’ın elinden aldı.

Ödül törenin sonunda Denizcilik ve Haberleşme eski bakanı Lütfi Elvan’a IGSİAD Başkanı Alper Bayhan tarafından gül işlemeli Isparta Minyatür Halısı hediye edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

+32

07 Mayıs 2015 Perşembe 20:12

leyn veli sende mi ödül aldın len

Traji

07 Mayıs 2015 Perşembe 20:04

Bütün Isparta aptal birtek bunlar akıllı yazık Isparta ma yazık kendin çal kendin oyna showa devam Alper Bey insanları nede kullanıyor yazık yazık..... Kimbilir bu show için kaçar para aldılar ödüle layık olanlardan

İş adamı

07 Mayıs 2015 Perşembe 19:32

Benim anlayamadığım neye göre ödül verdiniz anlamış değilim açıklayabilirmisiniz

dernek

07 Mayıs 2015 Perşembe 17:23

Verilen paketlere bakın kimlere veriliyo buna körler sagırlar birbirini agırlar. Bende bi dernek kurcem

VEKIL DEGIL ! ASL(SECMEN)

07 Mayıs 2015 Perşembe 16:59

ÖDÜL YOKMU EN IYI KÖLELIK YAPAN TASERONA, NASIL OLSA IS ADAMLARI VE SPONSÖR OLDUKLARI SAHISLAR; ONLARIN YANI TASERON ISCININ SIRTINA BASARAK YÜKSELIYOR DEGILMI? 13 MAYIS SOMAN FACIASININ YILDÖNÜMÜ: UNUTAMAYIZ VE UNUTTURAMAYIZ! SOMA SEHITLERININ YAKINLARI BÜTÜN DÜNYADA ACILARI PAYLASAN HERKESI 13 MAYISTA SOMAYA DAVET EDIYOR!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR