29 Mart 2024 Cuma

Isparta'da kaza: 6 yaralı

Isparta'da kaza: 6 yaralı

Isparta

 

Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde Necati Yıldız'ın kullandığı otomobil ile Rasim Bulut yönetimindeki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

 

Belceğiz Köyü'nden ilçe merkezine seyreden Necati Yıldız'ın(55) kullandığı 32 SF 285 plakalı otomobil, karşı yönden gelen ve şerit ihlali yaptığı iddia edilen Rasim Bulut (26) yönetimindeki 32 SA 762 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler Necati Yıldız ve Rasim Bulut'la birlikte araçlardaki Ender Çetin (17), Mustafa Çakır (23), Ömer Ertuğrul (50) ve  Mustafa Ertuğrul (52) yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar ambulanslarla Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.


 


Durumu ağır olan Rasim Bulut, Mustafa Çakır, Ömer Ertuğrul ve Mustafa Ertuğrul Isparta'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



DHA HASAN UĞUR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet kara

21 Haziran 2015 Pazar 13:58

biz kazayı gördük yukarıdan gelen araç çok süratliydi ve yaklaşaraktan steyşın adamların şeridine geçti kısa olan araç çok uğraştı kurtarmaya ama başaramadı ilk şerit ihlali yapan steyşının şoförüdür bana göre ya daldı yada teyiplefalan uuğraşıyordu neyse ki can kaybı falan yok ALLAH A ŞÜKÜR

Erkan

21 Haziran 2015 Pazar 00:21

Vıraja bakılacak olursa kımın serıt ıhlalı yapacagı cok net ortada rasım bulut un karsısından gelen vırajı ıcten alması olasılıgı cok yuksek bana gore ve ters sırıde gırmesıde allahım hepısını bızlere bagısladı sukurler olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR