27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta'da Kar Yağışı

Isparta'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Isparta

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmud Zadeoğlu, yaptığıaçıklamada, sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Yenişarbademlive Şarkikaraağaç ilçelerinde ekiplerin hazır bekletildiğini söyledi.

 

Ekiplerin, kapanan yollara anında müdahale ettiğini belirtenZadeoğlu, il genelinde tüm yolların açık olduğunu kaydetti.

 

Isparta'yı Burdur'a bağlayan dağ yolunda etkili olan tipi,araç sürücülerine zor anlar yaşattı. Zincir takmayan bazı araçlar yolda kaldı.Bölgede İl Özel İdaresine ait ekipler çalışmalara başladı.

 

Türkiye 'nin önemli kayak merkezlerinden 2 bin 635 rakımlıDavraz Kayak Merkezi'nde de kar kalınlığı 175 santimetreye ulaştı.

 

Gökçay Mesirelik Alanı'ndaki yapay göletin bir kısmı dasoğuk hava nedeniyle dondu. Kar yağışı, mesirelik alanda güzel görüntüleroluşturdu. Karın tadını çıkarmak için bölgeye giden bazı vatandaşlar, alanabelediye tarafından bırakılan ördekleri besledi.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yasin

20 Şubat 2015 Cuma 09:46

arkadaşlar ALLAH aşkına zincirsiz dag yolunda işin ne be kardeşim düz yol varken millet zincir takmaz hatta taşımaz yolda kal sonra mahsur kaldık kurtarmadılar de yazık be bu devletin aracı sırf senin lastigin eskimesin diye takmadıgın zincir yüzünden gelecek seni kurtacak devleti zarar ettircen kul hakkına gircen .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR