27 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DA KAMU HASTANESİNDE AÇIĞA ALIMLAR DEVAM EDİYOR

ISPARTA'DA KAMU HASTANESİNDE AÇIĞA ALIMLAR DEVAM EDİYOR

Isparta

ISPARTA Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı hastanelerde görevli 1 doktor ile 8 ebe ve hemşire açığa alındı. 

SON DAKİKA.... FLAŞ HABER

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

goacahasanın osman diyor ki

13 Ağustos 2016 Cumartesi 19:47

herkes adam gibi görevini yapsın !!! fetoculuk nedir ya ?? Manyaklığın,mikropluğun ve vatan hainliğinin ta kendisidir fetocu olmak..fetocuların;İslamiyetle bir ilgileri yok ki !!! Heriflerin dinleri ,imanları para-para-para....Vatandaştan sürekli para toplamak,himmet -fitre-zekat-bağış toplamak,vatandaşın parasına-malına ortak olmak bu fetoşların terbiyesizliği.Hayatımda fetocular kadar saygısız -terbiyesiz ve ahlaksız insan görmedim!!!

fethullahçılardan Allah korusun.AMİN:

13 Ağustos 2016 Cumartesi 19:07

Ülkemizdeki fetullah sempatizanlarını-feto militanlarını kısacası bütün fetocuları toplayıp Suriye'ye sürgüne gönderilmeli.Gönderilmeli ki akılları başlarına gelsin. fetöcülerin beyni fetullahçılıkla sürekli yıkandığı için akılları başlarına gelmez.bu fetocular; Suriye 'ye sürgüne gönderilirse oradaki ışidçilerden himmet-fitre-zekat-bağış ve kurban derisi toplasınlar,kimsede onlara karışmaz.Fetocular,Suriye'ye sürgüne gönderilsin ve sınır kapıları kapatılsın, fetocular Türkiye ye alınmasın.

Cecen

13 Ağustos 2016 Cumartesi 16:22

Haksizlikla hakim.savci.doktor.hemsire.ebe olacaginiza uzum yolmaya pancara bel capalamaya gidin gunluk 50.60tl

Kim

13 Ağustos 2016 Cumartesi 14:34

İsimler?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR