26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA KAHRAMAN POLİS

GÖNÜLLÜ OLARAK GİTTİĞİ CİZREDE YARALANAN POLİS TEDAVİSİNİN ARDINDAN TEKRAR GİTTİ

Isparta

 

ŞIRNAK’IN Cizre ilçesinde terörlemücadele operasyonlarına gönüllü olarak katılan özel harekat polisi D.K, gözüneşarapnel parçası isabet etmesi sonucu yaralandı. Isparta’da tedavi edilen polis D.K, taburcu olmasının ardından bölgeye tekrar gitmek için verdiği dilekçesinin onaylanmasının ardından görevine başladı.

 

Isparta’da özel harekat polisi olarak görev yaparken geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Şırnak'ın Cizre ilçesinde düzenlenen operasyonlara gönüllü olarak katılan D.K. operasyonlar sırasında başına ve gözüne şarapnel parçası isabet etmesi sonucunda yaralandı. İlk olaraktedavisi olay yerinde yapılan D.K. daha sonra Isparta Süleyman DemirelÜniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.Yaklaşık 3 ay tedavisi süren ve taburcu edilen D.K kendisi ile yakındanilgilenen İl Emniyet Müdürü Halil Altan’a yeniden bölgeye gitmek istediğinisöyledi. 

 

Güneydoğu’da devam eden terörlemücadele operasyonlarında görev yapan arkadaşlarını yalnız bırakmak istemediğiiçin Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne dilekçe verdi. D.K, Cizre'de yürütülen operasyonlara gönüllü olarak gitmek istediğini belirterek, görevlendirilmesini yeniden talep etti.

Emniyet Genel Müdürlüğü ise butalebi uygun görerek, özel harekat polisi D.K’yı Şırnak'ın Cizre ilçesine yeniden görevlendirdi. D.K. yaklaşık 1 hafta önce tekrar Cizre’de görevinebaşladı.


 


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Haziran KAPLAN

04 Mart 2016 Cuma 09:00

Allah bin kere razi olsun böyle polis kardeşlerimizden,İmanlı olduklarını,vatanı sevdiklerini ve adam evladı olduklarını böyle ispatlıyorlar.Onları doğuran ****ara da helal olsun...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR