16 Nisan 2024 Salı

ISPARTA'DA KADERİN BÖYLESİ İŞTE O ÇOBAN

ISPARTA'DA KADERİN BÖYLESİ İŞTE O ÇOBAN

Isparta

ISPARTA'nın Sütçüler İlçesi'ne bağlı yolu kardan kapanan Kesme Köyü'nde önceki gün ölü bulunan eski belediye başkanının hayvanlarına bakması için ailenin yardım istediği çoban Osman Özkan da, ağılın çöken çatısının altında kalarak öldü.

Sütçüler'e bağlı Kesme'nin eski belediye başkanı Mehmet Kanatsız, önceki gün Delim Oluk Dağı yakınındaki ağılına küçükbaş hayvanlarını götürmek için yola çıktı. Akşam eve dönmemesi üzerine ailesi cep telefonundan aradığı Kanatsız'a ulaşamadı. Bunun üzerine aile durumu jandarmaya bildirdi.Jandarma ve AFAD ekipleri yaklaşık 1 metre karla kaplı bölgede yaptığı arama çalışmalarından sonuç elde edemedi. Dün sabah yeniden aramaya başlanan Mehmet Kanatsız'ın cesedi, ağılın yakınlarında bulundu. Mehmet Kanatsız'ın ailesi cenaze işleri nedeniyle dün hayvanlarla ilgilenmesi için aynı köyde çobanlık yapan Osman Özkan'dan yardım istedi.

TAVANI ÇÖKEN AĞILDA CESEDİ BULUNDU

Ailenin talebi üzerine Özkan, hayvanlara bakmak için Delim Oluk Dağı'ndaki ağıla gitti. ancak Osman Özkan'dan haber alamayan yakınları akşam saatlerinde kontrol amacıyla ağıla gitti. Karla kaplı bölgede ağılın çatısının çökmüş olduğunu gören Özkan'ın yakınları köylülere haber verdi.Ağılda yapılan aramada Osman Özkan'ın cansız bedeni bulundu. Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede ağılın karla kaplı çatısının çöktüğü ve Osman Özkan'ın altında kalarak can verdiği belirlendi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Abdullah BİRİSİ

12 Ocak 2017 Perşembe 14:40

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun (Allah'tan geldik, dönüşte onadır) Hayat doğum ile ölüm arasındaki bir çizgi. eğer ölümü hatırlayarak bir yaşam sürersek daha anlamlı, kırgınlıkların az olduğu bir hayat yaşar ve ölüm sonrası içinde ümitlenebiliriz. Allah rahmeti ile yargılasın. bize de bir ayet olması duasıyla...

kadervar

12 Ocak 2017 Perşembe 00:20

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ikside iyiyiydi yakinlarina sabır versin inşallah birer fatiha okuyalim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR