19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

ISPARTA'DA JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Isparta

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda; Yalvaç ilçesinde iki şahsın kenevir bitkisi yetiştirdiği ve uyuşturucu madde imal ve ticaretinin yaptığı, Gelendost İlçesinde (1) şahsın Uyuşturucu madde elde etmek maksadıyla yasa dışı kenevi rbitkisi ektiği yönünde bilgiler elde edilmiştir. 

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Yalvaç ilçesinde S.G ve A.A. isimli şahısların uyuşturucu madde elde etmek maksadıyla kenevir bitkisi yetiştirdiği ve esrar maddesi bulundurdukları bilgisinin alınması üzerine, adli makamlardan alınan arama kararı ile şahısların ev ve eklentileri ile kenevir bitkisi ektiği arazide yapılan arama sonucunda kenevir bitkilerinin bir kısmını sökerek kurutmaya bırakılmış halde (7600 gr.) uyuşturucu esrar maddesi, (415) kök kenevir bitkisi ve (2 adet) ruhsatsız pompalı av tüfeği ele geçirilmiştir.  

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Gelendost ilçesinde T.Y. isimli şahsın uyuşturucu madde elde etmek maksadıyla yasa dışı kenevir bitkisinin ektiğinin bilgisinin alınması üzerine, adli makamlardan alınan arama kararı ile şahısların ev ve eklentileri ile kenevir bitkisi ektiği bahçede yapılan arama sonucunda boylarının 50 cm ile 200 cm arasında değişen (49) kök kenevir bitkisi ve (10 gr) kenevir bitkisi tohumu ele geçirilmiş olup, yakalanan malzemeler muhafaza altına alınmıştır. 

Adli makamlara sevk edilen S.G ve A.A isimli şüpheliler tutuklanmış olup Yalvaç B Tipi kapalı cezaevine teslim edilmiştir. Diğer şüpheli T.Y tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DENİZHAN GÜRORDU

21 Temmuz 2017 Cuma 21:01

Yalvaç İlçe ve İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerini uyuşturucuya karşı verdikleri azimli çalışmaları ve başarılarından dolayı Teşekkürü bir borç bilir başarılarının devamını dilerim.

nuri şirin

21 Temmuz 2017 Cuma 19:54

başta alay komutanımız olmak üzere tüm personelini uyuşturucu konusunda gösterdigi başarılı ****retlerden dolayı kutluyorum

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR