25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA İŞTE GÖZALTINA ALINAN İŞ ADAMLARI!

ISPARTA'DA İŞTE GÖZALTINA ALINAN İŞ ADAMLARI!

Isparta

ISPARTA'DA aralarında IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol'un da bulunduğu 14 iş adamı gözaltına alındı. 7 kişinin ise firari olduğu öğrenildi. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Erhan Burul

11 Aralık 2020 Cuma 22:39

Çok güzel tespit olmuş. İyide bir anlatı. 10 numara açıklamış tattlı para. Kolay para.

vatandas

15 Ekim 2016 Cumartesi 00:59

TICARETTE TABIKI MAHIR OLACAKKI MILLETE FAIDESI OLSUN! TICARI ZEKASI KENDINI KURTARAMIYAN BIRININ KIMSEYE FAIDESI OLMAZ! 5.000 DM SI OLAN BIR ORTA HALLI KOMSUM 20 SENE EVVEL IYAS´TAN 5 HISSE ALDI! BU BES HISSENIN HER YIL 200TL - 400tl vb TUTARLARDA KAAR PAYINI ALIP HER YIL IYAS´TAN YAGINI TUZUNU ALIYOR MEMNUN OLUYOR, CÜNKÜ " BU PARAYLA BU YASTAN SONRA TICARET YAPACAK DEGILDIM; YASTIGIN ALTINDA YUMURTLAMIYACAGI GIBI, CAN GÜVENLIGIMIDE TEHTIT EDECEKTI ALLAH RAZI OLSUN IYAS´I KURANLARDAN" DIYOR!

VATANDAŞ

14 Ekim 2016 Cuma 23:58

I yaşparktaki fetöcüler nerde MUSTAFA BAHÇIVAN bunların imamıdır belkide hasan ali meydan nerde bunlar tuhafiyeciler siteside toplanıyorlardı her hafta kendilerine yakın olanlarıda ****ürüyorlardı

Mazlum Hakkı

14 Ekim 2016 Cuma 18:06

Hep baattin şen-ol'acak değil ya; şimdi de şen olma sırası kakkını gasp ettiği mazlumlarda... Şimdi şen olma sırası dün Fetöcü ağabeyleri sayesinde evlerini başlarına yıktığın, ocaklarına kumpas ağacı diktiğin yüzlerce mazlumda...

BABALAR OĞULLAR

14 Ekim 2016 Cuma 17:21

iyaş yönetim kurulunun oğulları çeşitli şirketler adı altında şirket kurup iyaş tan ihale aldılarmı almadılarmı.iyaş oteli kimler tadilat yaptı bakınız. süleyman demirel kongre sarayını kimler tadilat yaptı bir bakıverin. mustafa bahçıvan kimdir hasan ali meydan kimdir süleyman dağlı kimdir bi araştırın bakalım sıradan devlet memuru olan bu adamlar şimdi ne yaptılarda iş adamı oldular. hem memuriyet yapıp mesaiden çalıp iyaşı nasıl kurdular ve hangi cemaate hizmet ve himmet ediyorlar bakınız...

VELI

14 Ekim 2016 Cuma 14:56

AHMET ALCI DIKKATLI OKU ; TEK HISSE ICIN 300 yada 500tl DEMEDIM 5-6 hISSE icin TOPLAM KAR BU! ZIRA VERDIGIN PARANIN %100´NÜ KAAR OLARAK ISTIYOR SIZIN GIBILER MÜMKÜN OLSA! INSANLAR ORAYA DAHA COK KAZANMAK ICIN DEGIL HELA IS YAPMAK ICIN KAR ZARAR ORTAKLIGI YAPAR! TABI HELAL DEGIL AC GÖZLÜLÜGÜNDEN GIRMISLERSE BU ISE (KAR ZARAR ORTAKLIGINA) DEGIL; SADECE COOOOK KAR ETMEK ICIN GIRDILERSE ALDIKLARI KAR PAYIDA ONLAR ICIN FAIZDIR! ARASTIR ISTERSEN! AYRICA PARAN COKTUYSA KENDIN IS KURUP KAR ETSEYDINYA!

vatandas

14 Ekim 2016 Cuma 12:09

IYAS´IN ÜCRETSIZ MÜSTERI TASIMA HIZMETINI BILE MAHKEMEYE VEREN ; TAKSI VE ÖZEL HALK OTÖBÜSÜ HAT SAHIPLERI OLDUGU DÜSÜNÜLÜNCE COK NORMAL BÖYLE IFTIRALAR ATILMASI KALABALIK KATILIMLI KOOPARATIF SIRKETINE! GALIBA SIZ IYASI BAHADDIN SENOLUN ZANNEDIYORSANIZ YANILIYORSUNUZ; ONUN NEZDINDE BINLERCE ORTAGINI KARSINIZA ALIYORSUNUZ; BU MILLETI SÖMÜRMEKTEN IS YAPAMIYAN BECERIKSIZLER! GÖRÜYORSUNUZYA NICELERI IYAS´I YOK EDIP KENDI ALIS VERIS AWM´LERINE MECBUR BIRAKMAK ISTIYOR MILLETI!

vatandas

14 Ekim 2016 Cuma 11:42

DEVLET MILLET ICINDIR! MILLETINI YASATKI DEVLET VAROLSUN! MILLETIMIZIN VE DEVLETIMIZIN, MILLETIMIZIN MALININ, MÜLKÜNÜN, CANININ, ONURUNUN, ALEYHINE ICERIDEN VE DISARIDAN HER TÜRLÜ SINSI PLANLAR YAPANLARI VE OYUNLAR KURANLARI SU CUMALAR HÜRMETINE FIRSAT VERME VE ONLARI KAHHAR ISMI CELILIN HÜRMETINE KAHRUPERISAN EYLE YARABBI! ÜLKEMIZIN MILLETIMIZIN DEVLETIMIZIN BIRLIK BERABERLIK VE ADALET ÜZERE HAKIMIYETINI DEVAMINI MÜYESSER EYLE YARABBI! AMIN AMIN AMIN- BI-HURMETI DAAAAHE VE YAAAAASIN !

KAMUOYU

14 Ekim 2016 Cuma 11:23

YAKIN TARIHE KADAR FETÖYE MUHTEREM HOCAEFENDI DEMIYENLER IKTIDAR ICIN BIR SEY IFADE ETMIYORDU; O GÜNLERDE BILE BAHADDIN BEYI BIZ KAMUOYU OLARAK ONLARA YALAKALIK VE YALTAKLIK YAPTIGINI GÖRMEDIK VE SAHIT OLMADIK! AMA O BIRBIRLERINI YALAKALIK VE SIMARIKLIK ICERISINDE OLAN VALISINDEN REKTÖRÜNE VE ONLARIN TOPLANTILARINDA BOY VERENLERI, PENSILVANYA ZIYARETI SAPKA TESBIH GÖSTERISLERI ICERISINDE OLAN SIYASILERI GAYET IYI GÖRDÜK KAMUOYU OLARAK!

FATİH GÜRDAL

14 Ekim 2016 Cuma 11:00

Iyaş çok büyük bir ailedir. yıllardır ıyaşta çalışıp ıyaşın ekmeğini yiyen biri olarak bahattin beyin asla bu işlerde bezi olmayacağı gibi yapılan olumsuz yorumları şiddetle kınıyorum.binlerce kişiye istihtam sağlamış vatanını milletini seven,ıspartaya yeni bir kimlik kazandırmış biridir bahattin şenol.Adalet yerini bulacaktır inşallah.

GERŞEK

14 Ekim 2016 Cuma 15:35

FATİH SENİN TUZUN KURU TABİ ARTIK BU YAZIDAN SONRA MÜDÜR YAPARLAR SENİ UNUTMA KASİYERLİK YAPTIGIN VE TELEKOM DA DURDUGUN VE SÖYLEDİGİN KELİMELERİ YUKARIYA KARŞI

kaan

14 Ekim 2016 Cuma 11:44

belliki arkadasa yuksek maaş baglamış

INSAN OLABILMEK ÖNEMLI

14 Ekim 2016 Cuma 10:54

"KAHRAMAN TÜRK" RUMUZLU KISI GERCEKMI? TÜRKMÜSÜN? NICIN BU ETIKETI ALMIYA CALISIYORSUN? TÜRK MILLETININ MILLI SERMAYESINE SALDIRARAK! IYASTA NICE DUL VE YETIMIN HATTA ENGELLI TÜRKÜN 3-5 HISSESI VAR SENEDE BIR 300 veya 500tl KAR PAYI ALIP; HIC OLMAZSA EVININ BIR KISIM ERZAGINI ALIR BU PARAYLA BILIYORMUSUN! BU SEBEBLE SEN NASIL TÜRKSÜNKI; SERMAYENIN TEKELDEN CIKIP KOOPARATIF YOLUYLA MILLETIN OLMASINA KARSI CIKIYORSUN! KISKANMA!!!, CALIS, ISRAF ETME TASARRUF ET SENINDE OLUR BIR IKI HISSEN!

ahmet alçı

14 Ekim 2016 Cuma 11:43

ıyasın ilk ortaklarındanım ve soyledıgın gıbı hiç 300 500 tl almadım hatta uc bes yıl kar vermedıgıde oldu verdıgı paralarda 50 70 ve 100 tl idi yani bana koca senede bu kadar kazandırabıldı :) biz bu işin içindeyiz arkadasım sallama kandırma ınsanları neyse onu konus 13 sene bekledi param orda hissemi geri aldıgımda ise 13 sene önce ne yatırdıysam o parayı aldım hakkımı kim yemişse ve yiyorsa haram zıkkım olsun

...

14 Ekim 2016 Cuma 09:45

Bahattin bey çalışanlarına herzaman slm veren biridir,yeri gelir sohbet eder. Bahattinbey ve ekibi ıyas olarak yaptığı yatırımlarla Ispartaya buyuk değer katmistir. Hak yerini bulacaktır.

vatandas

14 Ekim 2016 Cuma 09:35

CAMBAZA BAK CAMBAZA! NEYSEKI MEVLA MILLETINE GÖRE ILLET VERIRMIS! BU FETÖYÜ SEMIRTIP ÜLKENIN BASINA BELA EDENLER HER SEKILDE PACAYI SIYIRMAYI BILDILER SIMDIDE MILAT HIKAYESIYLE PACALARRINI SIYIRDILAR! HELE 40 YIL BUNLARIN BAS ADAMLIGINI YAPAN PROFLAR FALAN TV TV GEZIP ITIRAFCI OLARAK SIYRILMIYORLARMI? ASIL MILLETE MILLI HIZMET EDEN SENOL´A DAYANDIYSA BU ISIN GERCEKTEN CILKI CIKMIS GÖRÜNÜYOR!

300?soartalı

14 Ekim 2016 Cuma 09:03

B. Şenol toplamda yaklaşık bin kişiye istihdam sağlayan bir şirketi çok ortaklı olarak kurmuş ve de 18 yıldır başarılı bir şekilde yönetmiştir. Çalışanların sigorta ve maaşı düzenli yatıran tek şirkettir. işten çıkanların veya ihtiyaç fazlası çıkarılanların Tazminatı ödenmiştir. İyaşın hisseleri değer olarak iki ye katlanmıştır. Makam Aracına gelince bin Kişilik ticari kar sağlayan bir şirkette neden yadırgansın. Herkes birilerini asma derdine düşeceğine sözü mahkemeye bıraksın

Naci TATOĞLU

14 Ekim 2016 Cuma 07:29

CUMHURBAŞKANIMIZ NE DEMİŞTİ ?? AT İZİ İT İZİ KARIŞTI DEMEMİŞMİYDİ. ONLARI AYIKLARKEN BU SEFER SAPLA SAMAN KARIŞTI AMA ESAS HİMMET TOPLAYIPTA İKİ SANA BİR BANA DİYEN CEP ELLEZİLER ŞİMDİ TOPLANIYOR. HİÇ GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAYIN MAL VARLIKLARINA EL KOYUN ONDAN SONRA SEYREDİN. ONDAN SONRA BUNLAR BÜLBÜL GİBİ KONUŞUR BİRİ BİRİNİ HESAP NUMARALARINI EŞLERİNİN ENİŞTELERİNİN ÜZERİNE KAÇIRDIKLARI HANİ VARYA ANTALYADA ALINAN DAİRELER TEK TEK İHBAR EDECEKLERDİR.

Kahraman türk

14 Ekim 2016 Cuma 04:03

bahaadının iyaşına kayyum atanmalı ve devlet el koymalıdır..koyu fetöcü olanlara en ağır ceza verilmelidir..bahaddınini nereden nereye geldiği incelensin...

vatandas

14 Ekim 2016 Cuma 12:13

CUMA HÜRMETINE, ORADA HISSESI OLAN YETIM VE DULLARIN HÜRMETINE DILEGIN BASINA DÖNSÜN! AMIN AMIN AMIN!

serdar

13 Ekim 2016 Perşembe 23:19

ıyaşı babalarının ,çolunun çocuğunun çiftliği yapan yönetim kurulu haram yediniz yetmedimi o yönetim kurulu seçimlerinde üye olmayanlar size oy verdi çolunuz çocunuz seçimlerde zorbalık yaptı yalanmı,inşaallah adalet yerini bulur,bahçıvan,meydan,şenol olmak üzere yönetim kurulundakilerin hepsinin özellikle yakın çevrelerinin mal varlıkları incelensin birde ABD lerine kimler niçin gitti.

Şanli Devletim

13 Ekim 2016 Perşembe 22:57

Devlete ve millete zarar veren herkesin fetoculer sayesinde ise giren serefsizler hepinizde allah cezasini versin insallah Rabbimin adaletini gordunuz ve daha goreceksiniz ozellikle bahattin senol ve sen ve senin gibileri bu vatana ve devletimize hainlik yapanlari rabbimin gazabi uzerinizde daim olsun insallah

halk

13 Ekim 2016 Perşembe 22:46

Ben sahidim bu bahattin her gün nobetteydi ya yapmayın onun hatrina bari sali verin

Kahraman TÜRK

14 Ekim 2016 Cuma 04:01

bahaadın koyu fetöcü...çok para aktardı fetöya..asılması lazım

SERMAYEMIZE SAHIP CIKALIM

13 Ekim 2016 Perşembe 22:42

IYAS YALVAC ISPARTA ANONIM SIRKETTIR! HER GÖRÜSTEN HER YASTAN ISPARTA HALKININ KATILIMIYLA OLUSMUS KOOPARATIF OLUSUMDUR! MILLETIN SERMAYESIDIR! BU ISIN ARKASINDA MILLETIN SERMAYESINE DARBE HEDEFI YOKTUR UMARIZ! CÜNKÜ KAPITALIZM ÜLKE SERMAYESINI VE HALKIN GÜCÜNÜ UCUZ SÖMÜRMEKTIRKI; HALKIN KALKINMASINI VE GÜCBIRLIGI YAPMASINI ISTEMEZLER! HER ALANDA HALKI KIRALIK ISCI VE KÖLE OLARAK SÖMÜRMEKTIR BURJUVANIN VE FETÖNÜN HEDEFI ! O YÜZDEN BU IYAS HALK SEMAYESINE KIM SAVAS ACIYOR BUNA BAKMAK LAZIM!

vatandas

14 Ekim 2016 Cuma 15:06

BIRAK KÖLELESSINLER ZATEN ( KIRALIK KÖLE; ISCI) YASASI ONAYLANDI! NICIN KENDI TARLASINDA PATRON OLACAK, NICIN KOMSUSUYLA GÜCBIRLIGI IMECE USULÜ ZENGINLESECEK? BIRAK BEGENMEDIGI TOPRAKLARINI ELIN YABANCISI ALSIN; BIRAK YEREL SERMAYE SATILSIN! YABANCI SERMAYE HEM BEDENINI HEM PARASINI SÖMÜRÜP KÖLELESTIRSIN BUNLARI! ZATEN DURUMDA BU!TARLANDA CIFTCI OLMAZSAN, OLAMAZSAN, OLMAYI SEVEMEZSEN; O HALDE MADENDE ISCI OLURSUN!

B.y

13 Ekim 2016 Perşembe 21:13

Kano bozuklar kendilerinden başka toplumda sağcısı solcusu hiç kimse bunları sevmiyor ve acımıyor. Niye öyle kibir öyle kibir ki Rabbin gazabını çektiler. Allah meleklere ben o kullardan nefret ettim sizde edin dediği müslüman görünümlü dünyevileşmek uğruna imanları gitmiş münafıklar bunlar. Allah 50 yıllarını 1 gecede yerlebir etti hala tiyatro diyorlar. Ahmaklar gerzekler,iyi oldu 15 Temmuz şer görünümlü ne hayr lara kapı açtı.

hak yerini bulur

13 Ekim 2016 Perşembe 21:07

Adalet hiç bir zaman şaşmaz yine şaşmadi doğru olanda buydu :)

iyaş

13 Ekim 2016 Perşembe 20:51

SIRA MUSTAFA BAHÇIVAN VE BUNLARIN KARA KUTUSU PERSONEL MÜDÜRÜ MEHMET BİLDİK BİLDİGE SORUN YILLARCA KURBAN BAYRAMLARINDA PERSONEL DEN ALINAN AVANS VE PARALAR NERDE O İYİ BİLİR ÇÜNKÜ BİLDİK BİLMEDİGİ YOKKKKKKK ACİLEN ALINMALILAR

VATAMDAŞ

13 Ekim 2016 Perşembe 19:45

ıyaş parktaki yöneticiler nerde ıyaş park fetöcülerin parasıyla kuruldu hakan şüküründe hissesi var deniliyordu

Hakan

13 Ekim 2016 Perşembe 19:30

Irfando yu savunan ve bayiligini alan akp de görev alan hanim arkadasim bundan sonra napiyoruz menfaat uğruna terör örgütlerini aklamaya çalışmıyoruz... bilmem anlatabildim mi..? Yoksa yarin sende potaya girersin ablacim. Biraz REİS gibi dik durup madem AK PARTIM sayesinde is yapiyorsun ve reklam geciyorsun hakkını ver. Kimi savunduysan FETÖ cü çıktı f..ma ablam;)

deniz

13 Ekim 2016 Perşembe 19:10

artist bahattin artisliğin sonu figüranlık işte.

Furkan

13 Ekim 2016 Perşembe 17:51

Iyaş ne kadar denetleniyor. Israrla Borsa işlemine açılmamasının sebebi SPK korkusu mu? IYAŞ AVM yapılırken proje aşamasında kimler işleteceği kafeyi kendi isteğine göre çizdirdi. Kimlerle hangi pazarlıklar yapıldı. O kada iddia nın hepsi uydurma olamaz ya! Yakında kokusu çıkar.

mehmet kurt

13 Ekim 2016 Perşembe 15:43

beni unutmayın 2 gün sonra bahhattin şenol salınacak..yazın beni yere ... bomba 32 yorumlarımı yayınla.ayıp ediyorsun ..

insan

13 Ekim 2016 Perşembe 14:48

Sayın lale insanlıgından bahsettigin adam çalışanlarına bile bir slm ı esir****en burnu havada,kimsenin hakkını vermeyen bir insandır.birde kıskançlık ile göz altına alınma bu kadar basit deil.hepimiz biliyoruz fetocu oldugunu,nöbete gitmesivatan haini gerçegini degiştirmiyor sayın lale

insan

13 Ekim 2016 Perşembe 14:48

Sayın lale insanlıgından bahsettigin adam çalışanlarına bile bir slm ı esir****en burnu havada,kimsenin hakkını vermeyen bir insandır.birde kıskançlık ile göz altına alınma bu kadar basit deil.hepimiz biliyoruz fetocu oldugunu,nöbete gitmesivatan haini gerçegini degiştirmiyor sayın lale

Taşra

13 Ekim 2016 Perşembe 14:31

Adalet yerini buldu ama zaman kazandılar ilk başta alınması gereken kişiydi bunlar umarım salınmazlar yaktıkları canların hesabını delikte verirler...

kemal aslan

13 Ekim 2016 Perşembe 13:58

mustafa bahçıvana ne zaman sıra gelir acaba....

namık

13 Ekim 2016 Perşembe 16:19

hay ağzına sağlık.oturduk bekliyoruz

Spartalı

13 Ekim 2016 Perşembe 13:45

Iyaş oarkta batan kepenk kapatan esnaf ahh ahhh ...

kaan

13 Ekim 2016 Perşembe 13:32

milletten topladıgı paralarla iş adamı olan bu sahıs senelerce zarar gösterip ortaklarına hakkını dagıtmayıp ogluna iş yerleri açan saray gibi ev yapan mersedes makam arabasına binen kul hakkı yemişdir adalet umarım tecelli ederde yaptıkları ne kendısının nede ailesinin yanına kalır

LastManStanding

13 Ekim 2016 Perşembe 13:26

Sayın Lale,Karın ağrısı değil sadece ah. Kendileri kazanırken, kendilerinden olmayanı yok olmaya sürükleyen, vicdan denen şeyden zerre olmayan. Bunu nasıl yaparsınız dediğimizde, bu işlerde vicdan olmaz biz kapital sahibiyiz diyen... insanları siz güzel tanımış olabilirsiniz. Ama biz bunları yaşarken yanımızda değildiniz. Eğer gerçek olmayan bir kelime yazdıysam ve iftira ettiysem, tarafıma yapılacak her türlü hakareti kabul ediyorum. Ama iftira olmadığını çevrelerindeki herkes biliyor.

HARAM ZIKKIM OLSUN

13 Ekim 2016 Perşembe 13:11

sadece başkanı ve genel müdürü almak ta yetmez. bütün yönetim kurulunu alsınlar. neticede ordaki yöneticilerin hepsi birşey yaparken ortak hareket etmiyormu. şebeke bunlar şebeke kendi menfaatleri için her haltı yiyorlardı iyi olmuş. işallah bütün yönetim kurulu girer hapse de birdaha cıkamaz inşaallah.

İşin Gücün Show

13 Ekim 2016 Perşembe 12:39

bahattin şenol her konuda show yapmayı sever.Egoist biri. darbe gecesi kendini aklamak için otele cumhurbaşkanımızın fotoğrafı falan,gidip istanbullara mitinglere katılmalar.Aklınca kendini aklıyacak

Kişi adlı kişiliksilere

13 Ekim 2016 Perşembe 12:34

Bahsedin Şenol bu şehrin en iyi iş adamlarından biridir. Babacan tavrı, sakin kişiliğiyle herkesin gönlünü kazanmaya çalışan biridir. Şimdi gözaltına alındı diye sokak ortasında Göbek atanların mutlaka başka bir karın ağrısı vardır. Isparta Medyası ve siyasileri de dikkatlı Olmalı. Bir kaç işe yaramaz Kıskancın iftirallarıyla bu adamları harcayamazsınız. Tarkan bey sizi de tarafsız haberciliğe davet ediyoruz

yunus baksi

13 Ekim 2016 Perşembe 17:45

kimin parasıyla

yemezler

13 Ekim 2016 Perşembe 13:20

lale hanım öncelikle tarkan bey için üslubunuzu düzeltmeye davet ederim sizi zira tarkan bey ayrım yapmadan sadece olan bitenin haberini veriyor. ikincisi yorum atanlarda özgürdür iftira çıkar için yapılmılar diye yorumlayamassınız çünkü sizin ıyaştan veya bahattin beg den bir çıkarınız menfaatiniz olmadığını nerden bilelim. kaldı ki fettullah gülen denen o haysiyetsiz haşhaşi de insallara güler yüz ince tavırlar sergiliyor ağlamalı mağlamalı acıklı hallerle etkiliyordu ama gerçek ortaya çıktı.

Yalvaçlı

13 Ekim 2016 Perşembe 12:17

Sıra tekinde mi ?

TÖBEE

13 Ekim 2016 Perşembe 11:37

BUNDAN SONRA IYAŞ A GİTMEM.VALLA GİDENLERDE MİMLENİRLER.KİMSE IYAŞ A GİTMEZ ARTIK.

binlerce

13 Ekim 2016 Perşembe 10:38

ıyaş çalışanı yüzlerce kişiyi yaşlandı diye 15. yılında çıkardınız ve ıyaş kurulurken para topladığınız binlerce kişinin hakkını hiçbir zaman dağıtmadınız. hep zarar gösterdiniz yatırım yaptık dediniz ama oğlunuza ıyaşparkta MADO açmasını, kendinize son model Mercedes makam arabası almasını iyi bildiniz.... Allah herkesin kalbine göre versin ...

mehmet kurt

13 Ekim 2016 Perşembe 11:28

oğlu makam arabasına değil kendi 87 milyarlık c180 e biniyordu;müslüman adam iftira atmaz mal değneği madoyla oğlunun ne alakası var.mado kendisi actı .gercekten koyunsunuz

LastManStanding

13 Ekim 2016 Perşembe 10:35

Kimsenin mutsuzluğu üzerine, mutluluk bina etmedim bugüne dek. Ama bu sabah sokak ortasında göbek attım senin de gözaltına alındığını haber verdiklerinde. Neden diye soruyordum, helal ve Legal ticaret yapıyoruz, kiralarımızı düzenli ödüyoruz neden bize eziyet eder bu adamlar diye. 4 koca yıl boyunca sürekli eziyet ettiniz, e mazlumun ahı böyle çıkar. Diliyorum Allah'tan seni atacakları delikten çıkama

selam

13 Ekim 2016 Perşembe 10:17

Yolun sonu!

Beyaz

13 Ekim 2016 Perşembe 09:46

Alsaydılar...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR