29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA İŞ ADAMLARI DÖVİZ BOZDURDU

ISPARTA'DA İŞ ADAMLARI DÖVİZ BOZDURDU

Isparta

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın dövizlerinizi bozdurun çağrısına Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Ticaret Borsası'ndan destek geldi. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve yönetim  kurulu üyeleri bankaya giderek dolar bozdurdu.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve çok sayıda üyenin bulunduğu grup Halkbank'a giderek dolar bozdurdu. Başkan Başdeğirmen burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirten Başkan Başdeğirmen; "Ülkemizin şuandaki ekonomik sıkıntılardan dolayı bizlerde Isparta'nın en büyük sivil toplum örgütleri olarak ITSO ve ITB ile beraber dövizlerimizi bozdurmak için bankaya geldik" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Osman

16 Ağustos 2018 Perşembe 10:45

Vatan gönüllüleri acaba neden kur un yarısın bozdurmuyo 7 tlye çıkınca herkez vatan gönüllüsü oluyor

Vay beee....

15 Ağustos 2018 Çarşamba 12:25

Yalnız mümin kardeşlerimde ne dolar varmış arkadaş... deste deste kapıp göstere göstere bozduruyorlar maşallah. İnsanın bu seferberlik konusunda duygulanmaması, gururlanmaması mümkünmü? Keşke bizimde olsada vatan millet için bir kaç destede biz bozdurabilsek

Isparta lı esnaf

14 Ağustos 2018 Salı 09:34

Isparta Belediye Başkanlığına Yakışıyorsunuz. Demeden Edemiyeceğim. Saygılar Hürmetler

Rifki

13 Ağustos 2018 Pazartesi 20:49

Asgaru ucretle calisiyorum ay sonunu zor getiriyorum ve su anda aldigim maas daha da eridi gitti dolar kim biz kim altin kim euro kim yastik altinda bi carsafim varbirde ustumdeki ceketim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR