26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA İLK İSTİFA MHP'DEN

ISPARTA'DA İLK İSTİFA MHP'DEN

Isparta

16 Nisan halk oylaması sonrası Isparta’da MHP’de ilk istifa Senirkent’te yaşandı. İlçe Başkanı Hasan Özev İl Başkanlığına gönderdiği istifa dilekçesinde, MHP Genel Merkezinin ve il yönetiminin  parti tüzüğüne aykırı fikir ve eylemleri nedeniyle aynı çatı altında siyaset yapma imkanının ortadan kalktığını ileri sürerek bu sebeplerden dolayı ilçe başkanlığından istifa ettiğini  açıkladı. Özev’in MHP İl Başkanlığına gönderdiği ve kamuoyu ile de paylaştığı istifa dilekçesinde şu görüşlere yer verdi:

“MHP Genel Merkezinin ve bağlı Isparta İl Yönetiminin  Türk Milliyetçiliği fikir sistemine ve parti tüzüğüne aykırı fikir, iş ve eylemleriyle; Ülkücü çizgiye aykırı söylemlerini kabul gördüğü bu ortamda yukarıda adını zikrettiğimiz kurum yöneticileri ile birlikte siyaset yapma imkanımız ortadan kalkmıştır. Bu sebeple;  Senirkent MHP İlçe Başkanlığından istifa ediyorum. Gereğini arz ederiz.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Başbuğun neferi

19 Nisan 2017 Çarşamba 22:40

yorumları okuduktan sonra anladım MHP bitmiştir artık karpuz gibi ikiye ayrılmış

ülkücü

19 Nisan 2017 Çarşamba 17:51

Hasan ÖZEV isimli emanetçi başkan, başkalarının emir ve talimatları ile hareket eden şahıs,? Gnel merkezin ve il yönetiminin hangi hareketleri hangi davranışları senin anlayışına ve tüzüğe ters? Fetö nün siyasi projesi olan meral akşeneri başa getirmemek ters ise size güle güle. iyi ki istifa etmişsiniz. partiye gram faydanız yok, yeniye yer açılsın, senirkentin genç kadrolara ihtiyacı var, öyle de olacak .. kaç yeni üye kazandırdın ve kurumsal anlamda ne gibi kalıcı hizmetlerin oldu anlat

Zakkum

19 Nisan 2017 Çarşamba 16:14

Senirkente MHP ilçe Başkan'ı varımda istifa etti ortaya çıkmaya cesareti olmayanlar Hasan hoca gibi bir kuklayı Başkan yaptırdı Hacivat Karagöz gibi oynuyor cesareti varsa ortaya kendisi çıkarımda görelim.

Hasan

19 Nisan 2017 Çarşamba 10:51

Beklenen olmuş,geç bile kalmışlar,Partisine,Liderine sadakatı olmayanlara kendi Parti kursun.Fazlada gölge etmesinler.Bu dava nelerini gördü,ne badireler atlattı,Giden gider kalan sağlar bizimdir.

Başkan

19 Nisan 2017 Çarşamba 09:01

Duyduğuma göre referandumda Syn Bahçeli 'nin ardında dim dik duran "EVET" diyen adam gibi adam, Hüseyin ÇALLIOĞLU yeni MHP İlçe Başkanı olması memlekete faydalı olur.

ALİ

19 Nisan 2017 Çarşamba 08:56

Merak etmeyin Asena partiyi kurdu M.T.P. ilk üyeleri de sengetde partiden "ATILAN" yeni deyimle istifa edenler olur herhalde.

Kursad

19 Nisan 2017 Çarşamba 00:07

Sengetlilere sorun Hasan hocayı.. çapı kaçmış.. çevresi kaçmış.. kime gölgesinde görev yapmış.. istifa metnini kim yazmış..

SenGetLi

18 Nisan 2017 Salı 21:32

Hasan hocadaki tahsil, kültür, diploma hangi ilçe başkanında var.durust calıskan adamı karalamayın

SenGetLi

18 Nisan 2017 Salı 21:30

hasan hoca her zamandik durmuştur yalakalık yapmamıştır.akp ilçe başkanı gibi parti arkadşlarını satmamıştır.senirkentin kaderiyle akp liler oynamışlardır her zaman.öel yurt sahiplerinin çoğu akp li diye devlet yurdunu bile yaptırmıyorlar.kaç tane senirkentli genc e iş kapısı açtı akp liler senirkentlinin kendi parasıyla yaptığı okulda bile yabancılar çalıyor

SenGeTLi

18 Nisan 2017 Salı 21:26

ağzı olan konuşmuş sengette hasan hoca gibi değerli kültrlü ilçe başkanımı var adam laf atanların hepside mhpyi çekemeyen hazmedemeyen akp liler.sizin başınız sa heybeli varda naptı.hasan hoca kimesey peşkeş çekmei heybeli kadar.adam sülalesini devlet dairelerine doldurdu.cocukları yineleri kardeşleri devlet kurumlarında.asıl memleketin kaderleriyle oynayanlar akp lilerdir

bozkurt

18 Nisan 2017 Salı 20:42

Bugüne kadar ilçe başkanı olarak 5 kuruşluk iş yapmayan hasan bey şimdi il başkanı ve genel başkanı eleştirip birde meral akşenere gidiyor ondan sonrada haber sitelerinde istifa haberiyle boy gösteriyor bu da ülkücü çizgi oluyor yazık

LA OĞLUM

18 Nisan 2017 Salı 18:36

SİZDEN BİRŞEY OLMAZ. İSTİFA İÇİN NEDEN 16 NİSANI BEKLEDİN. HAYIR ÇIKSA MERAL ABANIZMI GELECEKTİ BAŞINIZA. SİZİ GİDİ SİYASET BİLENLER SİZİ. KÖYLÜ KURNAZLIĞI BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.

çok

18 Nisan 2017 Salı 17:41

merak etme bizde çok ilçe başkanı yapacak vatan evladı çok geç bile kaldın sizin gibi vatan hainleri ile işimiz yok.

SenGetLi

18 Nisan 2017 Salı 21:31

hasan hocanın nerde vatan hainliğini gördünüz erkekçe çıkın konuşun çamur atmayın adama

murat kürşat ertekin

18 Nisan 2017 Salı 17:17

Ve daha sonrakilere de… 2) İsa, Hasan başkanımızı arayıp soruyor; “Meral Akşener'e kimler katıldı?” Hasan başkanım diyor ki “ben katıldım”. Şimdi edilen onca hakareti sineye çekerek ülkücü şehitlerimizin kemiklerini sızlatan tayyibin şakşakcısı modifiye ülkücüler bize dik durmaktan veya daha başka erdemlerden bahsetmesinler! haricilerse zaten vız gelir tırıs gider.

murat kürşat ertekin

18 Nisan 2017 Salı 17:15

Zaten görevden alınacaktı diyenler; Nah alırlardı! Senirkent’in muhalif kimliği başından beri biliniyor. Alabilecek cesarette olsalar merkez ilçeyi aldıkları gibi zaten alırlardı. Size iki örnek vereceğim. 1) Referandumdan 1 ay kadar önce İsa, tüm ilçe başkanları ve MHP’li belediye başkanlarıyla toplantı yapıyor ve toplantı sonrası çekilen fotoğrafla beraber katılımcıların çoğundan habersiz basına yazılı bir evet açıklaması sunuluyor. Hasan başkanımız bu toplantıya çağrıya rağmen katılmıyor

Burak

18 Nisan 2017 Salı 16:35

Adam gibi adammış...

gabacalılar

18 Nisan 2017 Salı 16:33

senirkentlilerin yerinde olsam ne yapar ederbğyğkkabaca belediye başkanını senirkente aday olmak için ikna ederdim.

Okan ok

18 Nisan 2017 Salı 20:32

Yiğidim Sengende Ak Partiden ve Mhp den adaymı kalmadıda Ali ihsan BAŞKANI Getireceğiz..

Senirkent

18 Nisan 2017 Salı 16:19

Hocam yapmış olduğu istifası doğru bir karadır hangi bir ilçe 4 dönem belediyeyi almış mademki neden başka partilerle kötü olduk senirkenti bir daha belediyeyi bahçeli gelir alır.Yada isparta teşkilatı gelir çalışır şimdiye kadar vermiş olduğumuz oylar boşunaymış.Bahcelinin olduğu yere oy yok artik yazıklar olsun.

MİLLİYETÇİ

18 Nisan 2017 Salı 15:45

İstifa etmesen zaten görevden alınacaktın. Senin kendine hayrın yokki MHP'ye olsun. MHP'nin içindeki kurtçuklar kendileri dışarı çıkıyorlar.Zaten kurtçuk kalmayacak,Bahçeli makamına bakmadan çürük yeri komple kazıyacak bilesiniz.

has sengetli

18 Nisan 2017 Salı 15:16

ülküçü rumuzlu yorumcu, madem bu gadar memnuniyetsizidin, erinme çık ortaya sen daa eyisini et. necep olsa boş bir koltuk var ortada. garpuz kesmeyle yürek soğumaz beyim!

Senirkent sevdalisi

18 Nisan 2017 Salı 15:16

Ne istifası??????Resmen görevden alındı....Kendini temize çıkarmak için istifa gibi göstermeye çalışıyor...Biraz ERKEK olsaydı da Uluborlu gibi referandumdan önce istifa etseydi....

adsız

19 Nisan 2017 Çarşamba 00:12

Hadi kanıtla alındığını nerede delilin? ayrıca adam mısın sen adam gibi konus terbiyen takın? sengette iki cık kahveye sor herkese adamın ne kadar dürüst, yalaka olmadığını Bahçeliyi gram sevmediği eleştirdiğini iyi bilir, EVET toplantılarına katılmadığını bilen bilir. Yılların ülkücüsü olduğunu dava için ne kadar çalıştığını bilen bilir. Sen kimsin ki ne haddine laf etmek sen otur önce adam ol da kaonuşmayı öğren.

Sengetli

18 Nisan 2017 Salı 14:53

Özsengetli olarak o yorum yapan segetli arkadaşa sorarım. Hasan hocadaki tahsil, kültür, diploma senin sülalrnde yoktur. Çapın kadar yorum yap.

türkürt=kürtürk

18 Nisan 2017 Salı 22:43

okuyan cahiller bak neden?1kravatlı okuyan cahil2okumamış cahil hangisi tehlikeli1silahlı terörist2silahsız terörist(kravatlı)terörist=fetö,gibileriatatürkçü,ülkücüyüm,devletçiyim,müslümanım deyip münafıklık yapanlar,kriptolar,misyonerler gibi

senget sevenler

18 Nisan 2017 Salı 14:39

Şimdiye kadar bişey yapmadiki. İyi olmuş geç kaldı. Herhangi bir çalışması sengede bir katkısı olmadı. gid bide kabaca bak.

Ülkücü Senirkentli

18 Nisan 2017 Salı 14:26

hepsinin istifa etmesi gerekiyor artık verdiğimiz oylar kaldırım olarak geliyor bizlere 3 yılda memlekete ne yapıldı ? insan kalmadı şu güzel memlekette

ceml

18 Nisan 2017 Salı 14:08

çalışmayan katkısı olmayan asık suratlı birisi idi. isabetli olmuş

senirkentli...

18 Nisan 2017 Salı 14:05

Apar topar istifa dilekçesi doldurmakta neyin nesi oluyo...istifa mı? görevden alma mı??kimse kimseyi kandırmasın....merkez yönetim ile ters düştü.. akşeneri destekledi.. ..bari uluborlu gibi erkek olsaydı da seçimden önce ayrılsaydı... YAZIK...

SENGETLİ

18 Nisan 2017 Salı 13:48

20 senedir memleketimin basıratını bağladınız, be hocam. en son seni vitrine dikmişlerdi, tarih doldu. Zaten Syn Bahçeli sizi çizdi. Siz Töreye karşı geldiniz. Kadı hükmünü verdi. Senget sizinle kaybettiği yılları birdaha sittiin sene yakalayamaz. Gabacaya bağlanın ****ı.

türkürt=kürtürk

18 Nisan 2017 Salı 22:37

senin gibi 1 tane gönüldaşım olsun isrese 100 düşmanım olsun

sengetli

18 Nisan 2017 Salı 13:11

hocam zaten hiç ilçe başkanlığı yapmadıki onun ağa babaları farklıydı onlar ne dedi o onu yaptı inş şöyle çalışkan bir ilçe başkanı istiyoruz senirkente ilğililere duyrulur.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR