25 Nisan 2024 Perşembe

Isparta'da güvenlik tedbirleri en üst düzeye çıkarıldı

Isparta'da güvenlik tedbirleri en üst düzeye çıkarıldı

Isparta

Emniyet Müdürü Halil Altan, terör saldırılarına karşı hayatın her alanında en üst düzeyde tedbirlerin alındığını söyledi. Halkın da üzerine düşen ödevleri paylaştı:

 

155/ 112’Yİ ARAYIN

 

«Unutmayın, alınan tedbirlerin tamamı halkın can güvenliği içindir. Şüphe uyandıran durumları anında 155 ve 112 hattını bilgilendirin.»

 

İŞTE ÖNLEMLER

 

Emniyet Müdürü Halil Altan, terör eylemlerine karşı en üst düzey tedbirlerin alındığını söyledi. Altan, Gazeteniz Akdeniz’e yaptığı özel açıklamada şöyle dedi:

 

«Ülkemizde son günlerde artan terör eylemlerinden dolayı güvenlik tedbirleri üst safhalara çıkmış bulunmakta. Bütün illerimizde olduğu gibi Isparta’da da özellikle terör konuları için güvenlik tedbirleri en üst düzeye çıkarıldı. Halkımızın kalabalık olduğu alışveriş merkezleri, otogar,pazar alanları ve kafeler bölgesinde sürekli olarak sivil ve resmi ekiplerimiz kontroller yapmaktadırlar. Sürekli olarak şüpheli şahıs ve araçlar ile ilgili,şehrin giriş ve çıkış noktalarında uygulama noktaları oluşturduk. Bu yapılan uygulamaların şehrimizin ve ülkemizin güvenliği için yapıldığının unutulmaması gerekmektedir.

 

Halkımızın, şüphe uyandıran, paket, çanta, valiz veya koli benzeri ürünlerde hiçbir şekilde müdahale etmeden, tedbir amaçlı önce kendi can güvenliğini sağladıktan sonra hemen Polis İmdat Hattı’na haber vermelerini istiyoruz. Bizler en kısa sürede olay yerine intikal edip, konu ile ilgili çalışmalarımızı başlatacağız.

 

Alışveriş merkezleri insanların yoğun olduğu ve giriş-çıkışlarının denetlenmesi oldukça zor yerlerdir. Bu sebeple buralarda bulunan güvenlik görevlilerine gerekli bilgilendirmeleri yapıyoruz. Gerektiği zaman vatandaşlarımızın üstündeki kıyafetler ve çantaları, en ince ayrıntısına kadar aranmakta. Otopark girişlerinde ise araçların alt kısımları kontrol edilmekte ve bagajları dahil olmak üzere incelenmektedir.»

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Devletçi

28 Mart 2016 Pazartesi 17:32

Isparta asayiş yönünden huzurlu bir şehir. Emniyetimiz de çok başarılı. Ancak; çözüm sürecinde, üniversitelere yerleşip, örgütlenen bölücü unsurların faaliyetlerinin önlenmesi için başta Rektörlük olmak üzere; daha fazla çaba sarfedilmeli, ilimiz bu kirlilikten arındırılmalıdır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR