23 Nisan 2024 Salı

ISPARTA'DA GÜNÜN SON DAKİKASI TUTUKLANDILAR

ISPARTA'DA GÜNÜN SON DAKİKASI TUTUKLANDILAR

Isparta

Aralarında hakim, gardiyan ve katipinde bulunduğu 6 kişiyle ilgili karar çıktı. 5 kişi tutuklandı, 1 kişi serbest bırakıldı 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

çok yaşa AK PARTİ...

13 Ağustos 2016 Cumartesi 19:51

herkes adam gibi görevini yapsın !!! fetoculuk nedir ya ?? Manyaklığın,mikropluğun ve vatan hainliğinin ta kendisidir fetocu olmak..fetocuların;İslamiyetle bir ilgileri yok ki !!! Heriflerin dinleri ,imanları para-para-para....Vatandaştan sürekli para toplamak,himmet -fitre-zekat-bağış toplamak,vatandaşın parasına-malına ortak olmak bu fetoşların terbiyesizliği.Hayatımda fetocular kadar saygısız -terbiyesiahlaksız insan görmedim.

teröris fetoşlar...

13 Ağustos 2016 Cumartesi 10:01

Ülkemizdeki fetullah sempatizanlarını-feto militanlarını kısacası bütün fetocuları toplayıp Suriye'ye sürgüne gönderilmeli.Gönderilmeli ki akılları başlarına gelsin. fetöcülerin beyni fetullahçılıkla sürekli yıkandığı için akılları başlarına gelmez.bu fetocular; Suriye 'ye sürgüne gönderilirse oradaki ışidçilerden himmet-fitre-zekat-bağış ve kurban derisi toplasınlar,kimsede onlara karışmaz.Fetocular,Suriye'ye sürgüne gönderilsin ve sınır kapıları kapatılsın, fetocular Türkiye ye alınmasın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR