26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA GÜNÜN FOTOĞRAFI

ISPARTA'DA GÜNÜN FOTOĞRAFI

Isparta

Bu gün çekilen bu görüntülerde geleceğimizin teminatı olan gençlerin dersleriyle değilde tehlikelerle uğraştıkları görüldü. Hastane caddesinde Şifa hastanesi üzerinde görüntülenen bu çılgın gençler patenleriyle aracın arkasında tehlike saçtılar. Yolda görenlerin şaşkınlıkla izlediği gençler, tehlikeye aldırış etmeden trafikte araç gibi seyrettiler. Ailelerin, çocuklarını daha çok uyarması gerekiyor.

,



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

adnan

08 Ekim 2016 Cumartesi 09:10

doğurup doğurup sokağa salıyolar ilgilenen yokki

Powerslide ultron

07 Ekim 2016 Cuma 23:09

Spora ve sporcuya destek vermeyen bi belediye baskanina sahipken. Genclere spor yapacak bi alani yapamayacak kadar fakir bi belediyeye sahipken boyle bi haberin yapilmasi ****et normal bisey.. kimin isine yarayacak ki ozkanlardaki kule....gelip genclere hic sordunuz muu "neden! Bu gencler trafikte tehlike saciyolar" turkiyenin yasanabilir ilk illerinden olmasina ragmen isparta mizda genclerin spor yapabilecegi bi komleximiz ne yazikk ki yokk yaziklar olsun ....

ali

07 Ekim 2016 Cuma 15:26

bunun fetöyle ne alakası var.tehlikeli.

kaptan

07 Ekim 2016 Cuma 14:56

sayın ringo arkadaşım çocuklar teknolojiyi kullanıyo sen hiç ilaçlama arabasının arkasından kosmadık mı? buda teknolojinin nimetlerinden faydalanan ve ülkesini satmayan gençlik (FETOCU OLSALAR DAHAMI İYİYDİ)

JOHNY RİNGOO

07 Ekim 2016 Cuma 12:46

ISPARTADA SON ZAMANLARDA YOĞUN BİR ŞEKİLDE APAÇİ VE BERDUŞ YAPILANMASI OLDU...GENÇLİK ÇOK BERBATLAŞYI

budami haber

07 Ekim 2016 Cuma 12:44

Bunudami haber ettiniz isiniz gucunuz yokmu sozin haber olsun diye haber iaye

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR