29 Mart 2024 Cuma

ISPARTA'DA GÖREV YAPAN DOKTOR GÖZALTINA ALINDI!

Isparta ve Antalya’da düzenlenen operasyonda sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları suçlamasıyla aralarında Isparta’da hekimlik yapan bir kişinin de bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Isparta

ISPARTA'DA Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı bir hastanede görev yapan doktor S.A. bugün gözaltına alındı.

ISPARTA ve ANTALYA'da düzenlenen operasyonda sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları suçlamasıyla aralarında ISPARTA'da hekimlik yapan bir kişinin de bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.


Isparta EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Siber Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri sosyal medya üzerinden PKK terör örgütü propagandası yaptığı ve Cumhurbaşkanına hakaret edildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takibin ardından ekiple, ANTALYA ve ISPARTA'da eş zamanlı olarak çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında ISPARTA Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde görevli bir hekimin de bulunduğu 7 kişi, terörle mücadele kanununa muhalefet ve Cumhurbaşkanına hakaret suçlarından gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sabır

18 Temmuz 2016 Pazartesi 14:34

eğirdir öğretmenevi idarecileride incelensin hükümet hakkında atıp tutuyorlarmışşşşşşşşş görev yerleri dğiştirilsin

soydan

24 Haziran 2016 Cuma 15:09

bu vatan hayinlerine canımızı cocuklarımızı emanet ediyoruz sağlıgımızı emanet ediyoruz oturdukları yerden maaş alıyorlar meyer hayinlik peşindelermiş şeyit ablası olarak canımızı yakanların canı cıksın DEVLETE MİLLETE İHANETTE SINIR TANIMAYANLARIN AKİBETİ ALLAHIM SANA EMANETİZ BİZLERİ KORU..

ALTI

18 Haziran 2016 Cumartesi 11:37

DAHA BU HAİN NEKİ ESAS AKIL HOCALARI YİNE DOĞUMEVİNDE SESSİZ SESSİZ OTURUYOR

CİVANIM

18 Haziran 2016 Cumartesi 05:00

DOKTORA BİR TILSIM . MALUM ADAMIN KİRLİ ÇAMAŞIRLARINI 3 DEFA DERİN DERİN KOKLA BELKİ FAYDASI OLUR.YAA ETME BULMA DÜNYASI DEVLETE MİLLETE İHANETTE SINIR TANIMAYANLARIN AKİBETİ EY ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN

FETOOOO

17 Haziran 2016 Cuma 09:11

AYNI DURUM HEMŞEHRİLERİM MİLLİ EĞİTİMDE DE VAR. ADAM PARALELDEN TİCARET MESLEK LİSESİNDEN MÜDÜRLÜK GÖREVİNDEN ALINIYOR ADALET LİSESİNE MÜDÜR YARDIMCISI YAPILIYOR. İNŞAALLAH İLAHİ ADALETİN SAYESİNDE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN DE BİRİLERİ SORDUTTURURRRRR.

Baki yeşil

17 Haziran 2016 Cuma 08:41

%52 oy verdi bu millet bugün olsa %70verecek daha siz kim oluyorda hala hakaret ediyorsunuz. Solcu görüntülü ABD köpekleri,sizi kimler niçin besledi belli oldu. Pkk,dhkpc,paralel,devsol daha ne kadar oda,sivil toplumcu varsa CHP li yani solcudurlar yıllarca kahrolsun ABD,kahrolsun emperyalizm diyenlerin nasıl EMPERYALİST UŞAKLIĞI yaptıkları çıktı ortaya. Allah hepsini kahretsin ediyor da zaten ama anlayacak idrak yok adamlarda bunlar şiitsen akıllanmazlar.

woman

17 Haziran 2016 Cuma 01:15

'hem bu ülkenin ekmeğini yiyeceksin hem ihanet edeceksin yok öyle dava'doğru yorum. Paralel temizleniyor,temizlensin de zaten.Ama ya pkk, Ya hdp? benim için bunlar paralelden daha önde gelir. Meclise alındı ya bunlar mecliseeee!! Paralel bile alınmadı meclise Hdp kim de meclise girebiliyor. Önce onların inine girilip sonra paralelin inine girilsin.. çok sözzz var da neyseee...

Üniversiteli

16 Haziran 2016 Perşembe 21:58

Hem bu ülkenin ekmeğini yiyeceksin hem pkk terör örgütü propagandası yapacaksın yok öyle dava

ALIN

16 Haziran 2016 Perşembe 19:13

ISPARTA KAMU HASTANELERİ GENEL SEKRETERLİĞİ VE DEVLET HASTANELERİ PARALELİN ELİNDE AMA GEL GÖR Kİ BU ALÇAKLARA OPERASYON YAPILMASINI İSTEMİYEN AGALAR ER GEÇ SAYIN CUMHURBAŞKANININ ÖLÜMÜNE VERDİĞİ MÜCADELEYİ BOŞA ÇIKARMA GAYRETİNDELER AMA SONLARI HÜSRAN OLACAK

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR