28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA'DA FUHUŞ 2 KİŞİ YAKALANDI

ISPARTA'DA 2 KİŞİ YAKALANDI

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından sosyal medya üzerinde anlaştıkları kişilerle para karşılığı fuhuş yapan 2 kişi yakalandı.

 

Yapılan açıklamada, "Asayiş Şube Müdürlüğümüz tarafından ilimiz genelinde fuhuşla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında internet üzerinden takma isimler kullanarak anlaştıkları kişiler ile para karşılığı ikamet ettikleri binalarda fuhuş yaptıkları tespit edilen V.B.ve N.A. isimli şahıslar yakalandı.

 

Sanayi Mahallesinde ve Yedişehitler Mahallesinde ikamet ettikleri anlaşılan ve internet üzerinde takma isimler kullanarak anlaştığı kişileri ikametlerine davet ettikleri bilgisi elde edilen şahısların ikametleri ekiplerimiz tarafından takip altına alınmıştır.

 

Yapılan takip neticesi binadan çıktıkları görülen şahıslar durdurularak yapılan görüşmelerde internet üzerinden daha önce para karşılığı anlaşarak geldiklerini beyan etmeleri üzerine her iki dairede ikamet eden ve para karşılığı fuhuş yaptıkları anlaşılan V.B. ve N.A. isimli şahıslar ile internet üzerinden anlaşarak fuhuş yapmak için adı geçen şüphelilerin ikametlerine geldikleri anlaşılan S.A. ve R.P. isimli şahısların beyanları alınarak haklarında yasal işlem yapılmıştır.

 

Konuyla ilgili olarak her iki ayrı ikametlerin kapatılması için gerekli yazışmalar yapılmıştır" denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

apart sahibi

19 Nisan 2016 Salı 23:09

siz kim oluyorsunuzda karşıyorsunuz milletin hayatına??

edep

21 Nisan 2016 Perşembe 14:39

toplum kurallarına uygun yaşa kimse karışmasın yerseninse ahlak fazilet vekokuşmamamış hayat bizim

jfjygfjkgkuujkh

19 Nisan 2016 Salı 17:09

syn emniyet müdürüm syn belediye başkanım syn valim ALLAH aşkına şu apartlara bi çare bulun yapılan binaları belediye bi araştırsın ruhsatı alan binaların çatısı bodrumu heryerleri yıkıp apart yapıyolar bilhassa otopark olarak geçen apartlar özellikle fatih mahalesi normal bi ailenin oturabileceği sokak kalmadı bırakın apartların içini balkonlarda camlarda yapmaya başladılar artık.apartçılar bizim paramız gelsinde nasıl gelirse gelsin diye hep bir ağızdan konuşuyolar.LÜTFEN BİR EL ATIN ARTIK

yazıklar olsun

19 Nisan 2016 Salı 11:30

syn emniyet müdürüm her,pislik buralardan yayılıyor lütfen göz açtırmayın bunlara ayrıca birçok genkız kadın tacirlerinin eline geçiyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR