19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA FLAŞ GÖZALTILAR

ISPARTA'DA FLAŞ GÖZALTILAR

Isparta

Isparta İdare Mahkemesi Üyesi Hakimi, 2 İnfaz Koruma Memuru, 1 Yazı İşleri Müdürü ve 3 Katip gözaltına alındı. 

SON DAKİKA HABER

DETAYLAR GELECEK

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

eray

12 Ağustos 2016 Cuma 14:27

zamanında bir sürü fetöcüyü bildirdik de ne oldu hakkımızda dava açıldı hala elini sallayıp gezenler var. cezaevindeki fetöcülerle kimler görüşmüş açıp baksınlar. haber ajansları bile bunların kahramanlık ****lerini yayınlıyor

ne bu fetoculardan çektiğimiz???

12 Ağustos 2016 Cuma 12:25

feto ,tam bir silahlı örgüt lideri,İslamiyetle ,müslümanlıkla alakası yok,40yıldır bu fetoşları kandırmış.Ahmak,beyinsiz,mikrop fetöcülerde yıllarca peşinden gitmişler.Fetöcüler,EMNİYET MD: ne bildirilirse bu fetocular bütün kurumlardan temizlenir.Fakat bu fetoşlar EMNİYET MD. ne bildirilmezse ****ce-sinsice faaliyetlerini sürdürürler ve fırsat buldukları zaman hepimizden öçlerini alırlar.

hain fetöcüler,haşhaşiler.

12 Ağustos 2016 Cuma 11:59

fetocular YSK yı ele geçirememişler,diğer bütün kurumlarda haddinden fazla fetocu var.Her biri birbirini köpek gibi koruyor ve birbirleriine destek oluyorlar.Arka plandaki militan fetocular daha yakalanmadı,özellikle milli eğ. ve sağlıktaki açığa alınanlar fetocuların şaşkınları.Bu şaşkınları emniyet müdürlüğünde sorguya çekildiği zaman militan-terorist abilerini ve terorist ablalarını ifşa ederler.HER memur çalıştığı yerdeki fetocuları emniyete bildirirse bu fetöcülerden kurtuluruz.

hain fetöcüler,haşhaşiler.

12 Ağustos 2016 Cuma 11:11

fetocu beyinsizler,ahmaklar, Allah belanızı versin.Bu feto deyusunun el atmadığı yer kalmamış.Herif T.C Devletini ele geçirecekmiş.peşinden giden fetocular da çok beyinsizmiş,pis herifler,mikroplar.Allahım,ne kadar pislik fetocu varsa her birine taşıyamayacağı musibetler ver.Amin.Saygıdeğer kardeşlerim;her memur kendi kurumundaki,çalıştığı yerdeki fetocuları EMNİYET MD:ne-VALİLİĞBİMER 'e-CİMER'e acilen bildirsin.Bu fetocu pisliklerden kurtulalım,bildirmekten korkmayınız.

Hainler

12 Ağustos 2016 Cuma 10:58

Madenin ocağı ASP müdür ve müdür Yrd kendilerini eş ve çocukları araştırın şaşıracaksınız gizleniyor lar başkalarına iftira atıp kendilerini unutturuyor lar

bu kadar mı?

12 Ağustos 2016 Cuma 10:44

alınan müdürün yakın derece akrabalarının da araştırılması gerekmiyor mu? mesela katip olan bütün yakınlarını katip yapan akrabaları nı? birazdan müdürün ismini öğrenirsiniz.

kim

12 Ağustos 2016 Cuma 00:12

bunların ismi neden yok koskoca ısparta adlıyesının yazı işlerinin ismi bilinmiyomu

Vatandaş

11 Ağustos 2016 Perşembe 23:09

Bayan fetöcülere ait gül hanımlar derneği ve erguvan kafe ne alemde bilen varmı

Vatan sever

11 Ağustos 2016 Perşembe 23:03

Bölgeci denilen hainler kaçmadan acele edilmeli

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR