28 Mart 2024 Perşembe

Isparta'da Fırsat Vermeyeceğiz!

Ülkü Ocakları Terör Örgütü IŞİD'i bahane ederek sokakları savaş alanına çeviren terör eylemleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

Isparta

Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz'ın açıklaması şöyle;"Bilindiği üzere Suriye’nin Ayn El Arap Kasabasında bir süredir iki elikanlı terör örgütü çatışmaktadır. Ayn El Arap’taki iç savaş ortamını ve yaşananİŞİD-PKK/YPG terör örgütlerinin çatışmalarını gerekçe göstererek yurt genelindeterör örgütünün şeref yoksunu sempatizanları ayaklanma girişiminde bulunmuştur.

 

PKK terör örgütü militanı ve destekçilerinin ayaklanmagirişimi sonucunda çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve onlarcavatandaşımızda yaralanmıştır. Sokaklar yangın yerine dönmüş, kamu mallarıyıkılmış, kamu araçları yakılmış ve işyerleri yağmalanmıştır. Ülkemizde huzurkalmamış, asayişsizlik had safhaya ulaşmıştır.

 

Mevcut siyasi iktidarın açılım adıyla başlattığı ihanetprojesiyle eli kanlı terör örgütüyle yaptığı müzakereler ne yazık ki ülkemizibu noktaya getirmiştir. Şeref ve şahsiyet yoksunu kanlı terör örgütü iktidardanyüz bularak İŞİD’e karşı gösteremediği cesareti Türkiye Cumhuriyetinegösterecek haddi nerden bulduğunu mevcut iktidarın açıklaması gerekmektedir.Türk Milleti’nin huzurunu bozmak ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini çaresizgöstermek adına terör örgütü sempatizanlarının başlattıkları ayaklanmagirişimine ve akabinde yaşanan gelişmelere mevcut iktidarın üç maymunu oynamasıleş sürülerini cesaretlendirmiştir ve süreç bu noktaya gelmiştir. Geldiğimiznoktada Türk Bayrağımız alenen hedef alınmış, yüzlerini dahi saklamaktançekinmeyecek cesareti bulan insan görünümlü mahlukatlar Şanlı Bayrağımızıindirmeye kalkmış, Devletimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ünheykellerini yakmış ve yıkmışlardır. Kamu binalarına saldırılmış hatta adliye veemniyet binalarını kuşatmaya çalışmışlardır. Ortaya çıkan bu tabloda mevcutiktidarın pasif duruşu sonucunda güvenlik güçleri ne yazık ki yetersiz kalmışve tabiri caizse meydan terör örgütünün insan görünümlü sokak köpeklerinekalmıştır.

 

Ülkücü Hareket olarak önceliğimiz Türk Milleti’ninmenfaatleri ve Türk Devleti’nin bekasıdır. Türk Milletini ve Devletini hedefalmaya kalkanlar bunun sonuçlarına katlanmak zorunda kalırlar. Bu alçakçagirişim tarihte olduğu gibi Türk Milletinin defalarca def ettiği basit veaşağılık denemeden asla ve asla öteye geçemeyecektir.

 

Kamuoyuna açıkça duyurumuz ki;

 

• Isparta’mızda çevre illerden destek alarak terör örgütününsokak köpeklerinin yapmayı düşündükleri eylemleri durdurmak adına devletimizinyetkililerini ve kolluk kuvvetlerini önleyici tedbir almaya çağırıyoruz.

 

• Terör örgütünün sokaklara ve üniversitelere saldığıköpeklerle ilgili yaptığımız basın açıklamalarının ivedilikleri dikkatealınarak kamu ve üniversite yetkililerinin bunlara karşı gerekli yaptırımları uygulayarakvatan ve millet sevdalarıyla “Milli Reflekslerini” görmek istiyoruz.

 

• Ülkemizde “Arap Baharı”, “Halkın Uyanışı” gibi menşeimalum odaklar tarafından servis edilen ısmarlama senaryoların tezgâhlanmasınaülke genelinde olduğu gibi Isparta’mızda da fırsat vermeyeceğiz.

 

• Türk Gençliğinin zarar görmesine müsaade etmeyeceğiz.

 

• Sokakların karanlığından süzülerek gelen bir hareketolarak, bunun kimseye bir fayda getirmeyeceğini belirtmek isteriz.

 

Fakat bütün sağduyulu yaklaşımımıza karşılık saldırılarındevam etmesi durumunda NEFSİ MÜDAFAA HAKKIMIZI saklı tuttuğumuzu da herkesinbilmesini ve sonuçlarına herkesin katlanacak olduğunu bilmesini isteriz"

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

EKÜMENE SAHİP OLMAK

09 Ekim 2014 Perşembe 22:16

EKÜMENİK DEVLET TOPRAK SAHİBİ OLMAK DEMEKTİR. SEVR ŞARTLARINDANDIR. VATİKAN PROJESİDİR. İSTANBUL İÇİNDE FENER PATRİKHANESİ EKÜMENİ OLARAK DİNİ VE SİYASİ STATÜ YÜKSELTME OPERASYONUDUR. ASALA VE PKK BULMACANIN PARÇALARIDIR. BOP (BÜYÜK ORTA DOĞU PROJESİ) EŞ BAŞKANI BU OPERASYONLARI YÜRÜTEN ÖNEMLİ UNSURDUR. ORTADOĞUDA AYRICA İSRAİL İLE İLGİLİ POLİTİKA İŞBİRLİKÇİSİDİR.

HANİ AKİL ADAMLAR NERDE

09 Ekim 2014 Perşembe 20:30

PKK'YI İKNA EDİN BAKALIM ŞİMDİ. MİLLETİ İKNA İÇİN İHANETİ HOŞ GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORDUNUZ. ŞİMDİ NE OLDU AÇILIMINIZA? AÇILIP KALDINIZMI? DÖNÜP DOLAŞIP AMERİKAN PROJELERİNE SARILIYORSUNUZ. ERMENİ ASALA ÖRGÜTÜ GİBİ PKK SİZE ZİMMENLENDİ, SİYASALLAŞTI, MASADA TARAF OLDU, TOKALAŞTINIZ AMA ONLARIN HANÇERİNİ GÖREMEDİNİZ. VAZGEÇMEK İÇİN GEÇ KALDINIZ. FENER PATRİĞİ LOZANI TANIMIYORUZ DEDİ. AVRUPA BİRLİĞİ FENER PATRİKANESİNİ DEVLET OLARAK TANIMAYA HAZIRLANIYOR. DIŞARDAN GELEN GİDEN PATRİKANEYİ KUTLUYOR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR