25 Nisan 2024 Perşembe

Isparta'da Fetöpdy Operasyonu

Fetö/pdy Operasyonu

Isparta

Osmaniye merkezli 4 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik eş zamanlı operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı.

Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Osmaniye, Adana, Mersin ve Isparta'da, Sosyal Destek Programı (SODES) projelerinde usulsüzlük yaptıkları, örgüte mali kaynak sağladıkları iddia edilen dernek yöneticileri, eğitimci ve iş adamlarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Gözaltına alınan B.G, E.K, H.Ü, A.A, O.R.A, A.P, A.K, M.K,A.P, E.A, O.K, H.K, M.Ç, S.S, M.T, C.Y, O.B, U.D.B, İ.A ve D.Ş'nin İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.

Adreslerinde bulunamayan 3 zanlı aranıyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

handan hanım

27 Nisan 2016 Çarşamba 08:56

ibicinin hak sahiplerinin haklarını yiyerek atadağı akrabaları yeğenleri kankaları nerdeler onlar yok mu sırada

Ferhat Köklü

22 Nisan 2016 Cuma 16:11

sayın ısparta üniversitesi rektörünü göreve çağırıyorum. Hasan ibici denilen arkadaş tutuklandı ve hapse atıldığı halde halen daha çarşaf gibi özgeçmişini devletin üniversitesinin sitesinde yayınlamaya insan utanır ya. Üniversite yönetimi kimin yanında? mahkemenin suçlu bulduğu ilgili zatın mı yoksa o suç işlerken perişan olanların mı?

sentak

22 Nisan 2016 Cuma 18:38

Hasan İbicioğlu şuan tutuklu hükümlü değil. Ayrıca kadrolu bir hoca. Bildiğim kadarıyla maaşının 3 te ikisini de alıyor ve teknik olarak üniversite kadrosunda. Bu şartlarda rektörün ibioğlunun cvsini siteden kaldırmasının bir anlamı yok.. Yarın cezaevinden çıkarsa üniversiteye dönebilir önünde engel yok

Avnifıat

20 Nisan 2016 Çarşamba 22:05

Deli oluyorlar 17 25 aralıkta başarılı olsalardı ülkenin hali haraptı allah bu milleti,şöyle veya böyle islamın sağlam kalesi bu ülkeyi bu münafık ve İsrail uşaklarının korudu ama hala akıllanmadılar çok yazık ettiler kendilerine allah akıl vermiş insan bir bakmazmı biz ne için kimlerle beraberiz ve kimlere karşı savaşıyoruz eblehlikte bu son nokta galiba.

ee

20 Nisan 2016 Çarşamba 19:15

Ne perhiz ne lahana turşusuIsimleri çarşaf gibi acikliyordunuzŞimdi ne değiştiHer nefis hesaba çekilecek.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR