19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KRİPTOSU DEŞİFRE EDİLDİ

ISPARTA'DA FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KRİPTOSU DEŞİFRE EDİLDİ

Isparta

ISPARTA’DA FETÖ/PDY terör örgütünün faaliyet ve kripto mensuplarının deşifre edilmesine yönelik olarak İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada; Isparta İl Jandarma eski İstihbarat Şube Müdürü Binbaşı H. E. gözaltına alınarak çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

22 Ekim 2016 Cumartesi 14:14

Allah polisimizden razı olsun.Bir pislik daha temizlendi.

Fetö ne yapıyor?

22 Ekim 2016 Cumartesi 12:26

Yalancılık ve koyun postu konusunda profesyonel bir şebekeyle muhutabız ve bunların bir kısmı hala önemli makamlarda. Küresel aktörlerle 50 senelik bir tuzak hazırlayan CIA’in kolu fetö, elbette bir gecede pes etmeyecekti. Bizdenmiş rolüne devam eden fetö militanları, darbe sonrası oyunlarıyla eskisi gibi olmasa da hala etkinler. Fetöcülerin kamudan tasfiye sürecinde de tuzak kuruyorlar. Tasfiyeleri sulandırmak ve kendi adamlarını korumak suretiyle zaman kazanıp bize tekrar saldırmak için.

Vatandaş

21 Ekim 2016 Cuma 17:55

Kriptolular her yerde. Özellikle kamuda bir çok kriptolu işinin başında. Bunları hemen temizlemeli. Zamanında karısı sohbetlerden çıkmayan hainler şimdi kendilerini gizleme çabasında. Kurumların isimlerini verdiğimiz halde hala daha o kurumlarda söylenen isimler birilerinin koruması altında.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR