02 Mayıs 2024 Perşembe

ISPARTA'DA FETÖ OPERASYONU BİR MECLİS ÜYESİ GÖZALTINA ALINDI

ISPARTA'DA FETÖ OPERASYONU BİR MECLİS ÜYESİ GÖZALTINA ALINDI

Isparta

Yalvaç ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin sürdürülen soruşturmalar kapsamında belediye meclis üyesi Doğan Turan, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Isparta Emniyet Müdürlüğü Yalvaç İlçe Müdürlüğü ekiplerince, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin sürdürülen soruşturmalar devam ediyor. Soruşturmalar kapsamında bağımsız belediye meclis üyesi Turan, gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, işlemleri için emniyete götürüldü.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Abdullah Mesgul

19 Aralık 2016 Pazartesi 18:55

Birileri milleti FETO diye uyuturken, birileri de milletin kanini emiyor, arkadas adam milletin dikkatini FETO'ya kilitledi ve yapmak istedigi herseyi yapiyor ama milletin cepleri yaninca asil uyanma ozaman olacak.

hasan

17 Aralık 2016 Cumartesi 15:18

osman zabun teşkilatta gerçekten fetöcü yokmuş.güntaçtan sonra bu da akp li

Davut

17 Aralık 2016 Cumartesi 12:02

KAYSERİDE 13 SEHİT. Öğretmeni, doktoru, isadamını, meclis üyesini fisleyen suvsuz insanları evinde otururken operasyon diye sabahın köründe evinden alan polisimiz, savcımız teröristlere hic dokunmuyor, bakmıyor anlaşılan. Gecen hafta İstanbul bugün Kayseri, son 1 yılda 600'den fazla kişi katledilmiş. Bu millette böyle yedigi müddetce FETÖ isi daha çok milleti uyutur. Su soruyu herkes sorsun; OHAL'i uzatmak icin daha kac can gidecek? kene gibi yapıstı bırakmak bilmiyor arkadaş. Her alanda battık

erkan

21 Aralık 2016 Çarşamba 19:52

davut senin gibi fetö destekçileri olduğu müddetçe sorunlar çözülemiyor...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR