19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA FETÖ'NÜN YENİ YAPILANMASINA EMNİYETTEN BÜYÜK DARBE

ISPARTA'DA FETÖ'NÜN YENİ YAPILANMASINA EMNİYETTEN BÜYÜK DARBE

Isparta

 FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'nün Isparta’da yeni yapılanmasının ve sözde sorumlu örgüt üyelerinin tespiti ve hücre evlerine yönelik yapılan operasyonda 4 şüpheli yakalandı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyon ile merkezde hücre evi olarak kullanılan iki adrese operasyon yapıldı. 17 Temmuz saat: 05.00 sıralarında polis tarafından yapılan baskında, BYLOCK kullanıcısı olan Ege Bölgesi sektör hizmetleri mesulü, Ege Bölgesi Hususi ve Sektör Lise, Doktora, Mezun Mesulleri yapılanması ile Askeri Okul ve Polis Akademisi Sorumlusu ve halen Isparta güncel İl İmamı İhsan Şahin, BYLOCK kullanıcısı olan örgütün Antalya ili önceki genel muhasebecisi ve Isparta ilinin güncel muhasebecisi Burhan Aydın, BYLOCK kullanıcısı olan Ege Bölgesi ve İzmir ilinde Askeri Lise Hususi Sorumlusu ve İzmir ilinde örgütün Üst Düzey yöneticisi olduğu ayrıca Isparta ilinde Ali (K) olarak örgütün eğitim alanında faaliyet yürüten güncel Eğitim Danışmanı Şifa Kılınç yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EŞİNİ BIRAKIP KAÇTI AMA YAKALANDI

Yine aynı gün yapılan operasyonda BYLOCK kullanıcısı olan Fatma Nur Kılınç'ın ise İzmir TEM Şube Müdürlüğüne teslim edilerek İzmir ilinde tutuklandığı öğrenilirken, Kılınç'ın yine yakalanan Şifa Kılınç'ın eşi olduğu ve eşini bırakarak kaçtığı ve polis tarafından sokak aralarında kovalamaca neticesi yakalandığı öğrenildi.

Şüphelilerin saklandıkları örgüt evlerinde yapılan aramada banyo tavan arasında 110.000 TL nakit para ve dolap içerisinde 3.740.00 TL nakit toplam 113.740.00 TL, 2800 EURO nakit para ve 60 gram 1 Adet altın bilezik olmak üzere himmet paraları elde edildi.  Ayrıca çok sayıda dijital materyale de gizlendikleri oyuncak arabaların içlerinden bulunarak el konuldu. Şüphelilerin büyük bir gizlilik içerisinde hareket ettikleri Isparta’da örgüt üyelerine maddi destek sağladıkları ayrıca bazı kesimlerden halen himmet topladıkları değerlendirildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından şüphelilerin tüm bağlantılarının araştırıldığı ve operasyonların aynı kararlıkla devam edeceği belirtildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartali, isparta cemaat yuvasi

31 Temmuz 2019 Çarşamba 13:23

Ispartada diger cemaatler halen faaliyetine devam etmekte onlari da kapatin. Ispartadan nefret eder oldum. Esnafi butun cemaati besliyor. Acaba onlarin ne kadar esnafa faydalari dokunuyor. Alin himmet paralari kursun bomba olarak geri dondu. Ustelik yine kendi paralariyla o verdikleri himmetler sadece onlarin organizelerine gitti.

bıkık

24 Temmuz 2019 Çarşamba 13:03

kirmixi sen de fetoşsun sanırım söyle de bilelim kimler var. baksana zirzop zirzop yorum yapımısın

Adil

22 Temmuz 2019 Pazartesi 11:14

Bir lafım da şu klavye başına oturup da şu ne oldu, bu ne oldu diye soranlara. Kardeşim bildiğim birşey varsa devletin ilgili kurumlarına gidip anlatsana. Bırakın bu klavye delikanlılığını artık.

Adil

22 Temmuz 2019 Pazartesi 11:11

Tarafsız. isimli yorumcunun yazdıklarının altına imzamı atıyorum. İşte bütün mesele bu. Bunu ne zaman anlayacağımızı merak ediyorum. Ancak üzüldüğüm nokta şu; Tarafsız. isimli yorumcunun yorumunu 10 kişi beğenmiş, 26 kişi beğenmemiş, bu da bize durumun vehametini anlatıyor.

Tarafsız..

21 Temmuz 2019 Pazar 10:13

Atatürk'ün çizgisinden çıkıp Türkiye'yi cemaat ve tarikatlar ile yönettiğimiz sürece bu beladan kurtulamayız. Eminim ki sayısız fetöcü şu anda başka bir tarikatın içinde pusuda bekliyordur. Devlet olarak A tarikatı kaka, B tarikatı cici diyerek makamları, mevkileri bize yakın tarikata teslim edersek bu gün olmazsa da yarın fetönün başımıza açtığı belayı onlar da açar. Devleti Devlet akıl ile yönetmezsek bunların hepsi bir gün bizi üzer.

Isparta da sadece misafir

20 Temmuz 2019 Cumartesi 22:59

Kaan gülle hangi vatandaş 4 tane vatandaş var bide yazdıklarını net yaz ordan çok anlaşılmıyo

Esnaf

20 Temmuz 2019 Cumartesi 19:33

Güzel başarılarınızın devamını dileriz de şu fet Dan vs tolanan paralardan birazda halk olarak bizler de görsek sonuç olarak bu darbe halk sayesinde engellendi Faizler neticesinde herkez zor durumda zaten bi nefes alsa Vatanını seven insanlar.

Kağan Gülle

20 Temmuz 2019 Cumartesi 17:06

Vatandaş’a !!!!15 TEMMUZ darbe girişimini yapan organze eden katılan **** ya da açıktan destekleyen , “15 Temmuz bir nimettir “ diyen,ya da bunları diyen edenleri destekleyen her kim m varsa başta bu dünyada ve ahirette onunla beraber cezasını çeksin mi vatandaaaalşşş Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.

Vatandaş

20 Temmuz 2019 Cumartesi 12:26

Tövbe etmedikçe, özür dilemedikçe hiç bir fetöcüyle konuşmayın ve acımayın. Yoksa yine pişman olursunuz.

Vatandaş

20 Temmuz 2019 Cumartesi 09:37

Zamanında fetöden yargılanan dondurmacı kavurmacı baklavacı doldurun yerlerini doldurun ki sizin paranızla yine sizi vursun yoldan geçemiyoruz tıklım tıklım arabalar yolu kapatmış alanlar bunu bildikleri halde alıyorlarsa kameralardan kim olduğu tespit edilip araştırılmalı belki de dondurma baklava ayağına hala yardım gidiyor

Kirmixi

20 Temmuz 2019 Cumartesi 06:30

Ünivetsite unutuldumu yoksa.

MustafamusaAKBAŞ YALVC

20 Temmuz 2019 Cumartesi 05:12

SİYASİ AYAK AYAK ACABA İSPARTADA VARMİ İL İLÇELERDE VLİLİK ADLİYE KAYMAKAMLIK CEVEKKVVTPOLİS VRMİ ACABA AYRIMCILIK SNBİ BNCI CUMHURİYTSSVCİSİ DGİSMNDEN SONRA MANİDAR. ....

Semiha

20 Temmuz 2019 Cumartesi 04:13

Fetoş köpeğine inanan aptallar sizi. Beyni yıkanmış köpekler. Yakalayan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun.

beş

20 Temmuz 2019 Cumartesi 03:09

Fetöye hepimiz karşıyızda birtane akplinin fetöcü olarak yakalanmaması yada lanse edilmemesi garip deilmi yada komedi deilmi :) hoca efendi yada okyanusların öteleri diyenler falan :)

Vatandaş

20 Temmuz 2019 Cumartesi 01:32

Bu avanaklar bu kafa ile devam etsin.feto haini gebereli 2 sene oldu şuan ABD de Yahudi mezarlığına gömülü. Ey gafiller duyun derim. Papa'nın elini bir müslüman opermi. Ey ABD ve Yahudi uşakları boşuna yoruluyorsunuz. Akibetinizin sonu cehennem şek ve şüphe yok.vesselam

Vatandaş

19 Temmuz 2019 Cuma 20:25

Hoca maskeli ABD ajanı fetoşun siyasi ayağı kriptolar ne olacak ?

Isp

19 Temmuz 2019 Cuma 19:53

Aslanlarımın ellerine saglık

Ispartalı

19 Temmuz 2019 Cuma 19:30

Emniyetimizi ve emeği geçenleri kutluyoruz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR