25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA FETÖ'NÜN FOTOĞRAFINI YAKTILAR

ISPARTA'DA FETÖ'NÜN FOTOĞRAFINI YAKTILAR

Isparta

Isparta Hükümet Meydanı'nda, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu binlerce kişi, Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerini taşıyarak darbe girişimine tepki gösterdi.İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan gösterilerde Kur'an-ı Kerim okundu.

Gösterilerde Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi üyesi bir grup, FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen'in fotoğrafı ile Amerika ve İsrail bayraklarını yaktı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ülkücü

01 Ağustos 2016 Pazartesi 13:20

benim için meral Akşener olayı bitmiştir.olana bereket diyelim devlet bahçeli ye sahip çıkalım.değilseki bunlardan bir cacık olmaz.

YORUM SİZİN

01 Ağustos 2016 Pazartesi 10:39

http://www.haberler.com/mhp-isparta-milletvekili-okutan-aciklamasi-8610851-haberi/

AS

01 Ağustos 2016 Pazartesi 10:31

EVET ISPARTADA DA MERAL AKŞENER E DESTEK VEREN MHP DE YÖNETİCİ VE M.VEKİLİ VAR..

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

01 Ağustos 2016 Pazartesi 09:44

ARTIK BU FETÖ ŞEREF..SİZLERİNİ DÜNYADA BİLMEYEN YOK.HERKEZ BİLİYOR ARTIK.AMA GARİP OLAN BİR DURUM VAR.MERAL AKŞENER E FETÖ PARALEL DESTEK VERİYOR.DENİYORDU İNANAMIYORDUK.AMA DARBE OLSAYDI YENİ BAŞBAKANIN M.AKŞENER OLACAGIDA ORTAYA ÇIKTI.YORUM SİZİN BİRDE MERAL AKŞENER E DESTEK VEREN TARAFINI BELLİ EDEN MİLLET VEKİLLERİ VAR.BUNUDA UNUTMAMAK LAZIM.

Baki yeşil

01 Ağustos 2016 Pazartesi 07:57

Hakikatlerini da Allah yaksın yok etsin bu fitneci şerefsizleri şu güzelim ülkenin güzelim insanların haline bak din adamıymış hoca efendiymiş, hey Bülent Arınç'a ve bu haine hala kılıfbulanlar bu sebetay hareketini mason lionsları hala tanımadınız mı, s.demirel,n.ılıcak cumhuriyet gazetesi,isimleri can, Uğur,yılmaz,Bekir,v.s olmuş dönmeleri izmir,İstanbul yahudileri ve haçlı ittifakı hala size birşeyler anlatmıyorsa yazıklar olsun sizlere

Selma kahraman

01 Ağustos 2016 Pazartesi 02:12

Helal benim memleketime vatan hainlerine hakettikleri gibi davranmak gerekiyor. Başka bir vatanımızın yok sonuna kadar sahip çıkacağız Allah ın izni ile

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR