25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA FETÖ'NÜN 105 TAPUSUNA EL KONULDU

ISPARTA'DA FETÖ'NÜN 105 TAPUSUNA EL KONULDU

Isparta

Firari Terörist Elebaşı Fetullah Gülen'in talimatıyla 15 Temmuz Hain ve Kalleş darbe girişiminin başarısız olmasıyla örgütün yıllarca Isparta halkından himmet bağış, kurban, burs adları altında topladıkları paralarla yapılan lüx okullar, yurtlar, öğrenci evlerinin yanı sıra çeşitli taşınmazların toplam 105 tanesi devlete geçti.

FETÖ'ye bağlı olarak tespit edilen toplam 105 gayrimenkulden 53'ü Vakıflar Bölge Müdürlüğüne, 52 tane taşınmaz ise Hazineye olmak üzere Isparta'da tespit edilen toplam 105 taşınmaz devlet bünyesine geçmiş oldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hanzo Kuzu

11 Ekim 2016 Salı 16:45

Adamlar devlete coreklenmis bir avuc cete, devlet yonetimi **** , adamlar ceplerini dolduruyor, ganimetten mal kacirir gibi devleti soyuyorlar, yetmedi, vakiflara coreklendiler, bozdugun hukukla senden birgun yargilanacaksin.

Hakem

11 Ekim 2016 Salı 12:45

Bunlardan hukuktan bir bir döner ve birileri aldatıldık derse şaşırmayın. Ama olan bu ülke ve evlatlarına oldu. Devlet adil olmalı. Yargı kararı olmadan bu kadar mala çökmek mafyalıktır. Yazık.

Aslı ASTARIYOK

11 Ekim 2016 Salı 16:32

sanki fetöcüler mi verdi o paralalrı yine millet verdi. hiç bir fetöcü cebinkoymamaıştır. daha abilerin üstlerine kayıtlı fetö evleri nolcak hepsi üsütüne çöker artık.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR