19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA FETÖ'DAN TUTUKLU BAKA GENEL SEKRETERİ TAHLİYE EDİLDİ

ISPARTA'DA FETÖ'DAN TUTUKLU BAKA GENEL SEKRETERİ TAHLİYE EDİLDİ

Isparta

FETÖ soruşturması kapsamında 15 Temmuz'dan sonraki süreçte tutuklanan BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen ile Yatırım İzleme Koordinatörü Kamil Demirbaş tahliye edildi. Av. İsmail Çelik, müvekkili Kamil Demirbaş'ın tahliye kararından mutlu olduklarını söyledi.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

..

23 Mart 2017 Perşembe 21:37

Aylarca iceride tut sonra sucun yokmus de cikar. Oh ne guzel memleket.

Allah islah etsin

23 Mart 2017 Perşembe 21:19

Allah adili mutlaktir, mazlumlara kan kusturanlarin cezasi bu dunyada verilemez, Allah erteler ama ihmal etmez, o gun, yok ben emir kuluydum soylenileni yaptim, yada herseyi milletim icin yaptim carklari da sokmeyecek, herkesi kandirsaniz da, tek kandiramayacaginiz vicdaniniz dile gelecek ve herseyi anlatacak, bu sucsuz yere hayati ve hayatlari kararan mazlumlardan nasil hesaplasacaksiniz, gelsin o zaman resiniz sizi kurtarsin.

Isparta'dan

23 Mart 2017 Perşembe 03:33

Bu işin sonunu çok merak ediyorum nasıl suçlu ile mazlum nasıl temizleneçek içerde yatan yattığıylamı kalaçak

yazık

23 Mart 2017 Perşembe 00:58

Noldu ne değişti şimdi ..ben soyleyeyim bunlarin 8 aydir çektiği sıkıntının hesabini kim verecek .kaybettiklerini kim verecek her şey para degil ki .allah diyorum başka birşey demiyorum.devlet meselesinden çok kim kimden daha çok defret ediyor hadi onu şikayet edelim de bitirelim konusu oldu yazıktır be..

Serkan Yürekli

22 Mart 2017 Çarşamba 20:39

Bu genel sekreteri siz atadınız bulunduğu makama,Sizden hesabını sormazsak bizde namert olalım.Ispartalı İş adamları hazırlayın bavulları Afrika Turuna çıkacağız. :) :)

MUTLULUK

22 Mart 2017 Çarşamba 20:05

Hadi yeter artik sucsuzlar çıksın teker teker

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR