19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA FETÖ'DAN 5 KİŞİ TUTUKLANDI

ISPARTA'DA FETÖ'DAN 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Asayiş

Isparta'da Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 21 şüpheliden 5'i tutuklandı, 16'sı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre Isparta Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY üyelerinin deşifre edilmesine yönelik başlattığı çalışma kapsamında gözaltına aldığı 21 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i "Terör örgütü üyesi olmak" suçlamasıyla tutuklandı,16 şüpheli hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulanmasına karar verildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

23 Şubat 2017 Perşembe 13:05

Ben beddua eden vatandaş değilim, önceki “Fetöcüler idam edilsin” diyen vatandaşım. O vatandaşın masumlara beddua ettiğini ne biliyorsun? Ayrıca bana beddua ettiğim iftirasında bulundun. Helallik istemen ve tevbe etmen gerekmiyor mu? İçin rahat olsun, burdan sana hakkımı helal ediyorum. İnsanların söylediklerini ve yazdıklarını dua olarak kabul edecek/etmeyecek olan Allah’tır. Masumlar tabi ki masumdur. Darbe yapan ve oyunlarına devam eden Fetö masum değildir ve cezalandırılmalıdır.

Türkücü değil ülkücü

23 Şubat 2017 Perşembe 12:19

Hitler bütün medyayı ele geçirmiş, 2. Dünya savaşında Ruslar Berlin kapısına kadar dayanmış ama Almanlar medyadan öğrendiği bilgilerle hâlâ savaşı kazanmak üzere olduklarını saniyorlarmis.... Hitler öldükten 1 ay sonra gerçekler ortaya cikmaya başlamış.... Türk milleti olarak bizler de gerçekleri ogrendigimizde maalesef çok şey kaybetmiş olacağız...

Osman

23 Şubat 2017 Perşembe 10:01

Vatandaş rumuzlu kişiye:Dua yerine geçer. Söylenen hiçbir söz boşa gitmez. Kime bela okursan o ya bela okuduğuna bela olur yada geri döner bela okuyanı vurur. O insanların daha mahkemeleri bitmemiş, mahkum değiller.Tutuklular. Ya masum çıkarlarsa o zaman bedduan sana geri döner. İstersen bir din görevlisi bul teyit et. Ayrıca kim darbeyi yapmışsa Allah belasını versin.

Vatandaş

23 Şubat 2017 Perşembe 09:03

Bir kere söylenen yada yazılanların dua yerine geçmesi diye bir şey yok. Yok o masumsa yok bu masumsa. PEKİ KİM SUÇLUYSA, KİM FETÖCÜYSE, KİM BU ŞEREFSİZ DARBEYİ YAPMIŞSA, KİMLER HALA KAMUDA ORDA BURDA SAKLANIYORSA, HA? İKİ ÇİFT DE FETÖYE KUL KELAMI ET !

mehmet

23 Şubat 2017 Perşembe 08:02

Adam hala milleti boyununa yağlı urgan geçirmekle tehdit ediyor

Osman

22 Şubat 2017 Çarşamba 22:02

Ey 'vatandaş' rumuzlu kişi. Unutma söylenen yada yazılanlar dua yerine geçer. Eğer karşıdaki insan masum çıkar ise o zaman kork.Çünkü söylediğin onlara tutmadığı için sana geri döner. O zaman boynuna ipi takarlarken bu söylediklerim aklına gelsin. Yada yol yakınken tövbe et.

Vatandaş

22 Şubat 2017 Çarşamba 21:14

Ulan bi bitmediniz lanet karabataklar geberin inşallah içerde dışarda hak yiyen Allahsızlar

Dertli insan

22 Şubat 2017 Çarşamba 21:06

Söylenecek tek sözAdalet hepsi için tecelli edecekdirBu dünyada saklansalar bile diğer dünyada nasıl saklanacaklar stop

Fehmi Hakkısöyler

22 Şubat 2017 Çarşamba 19:35

Milleti hedef alan Tüm teröristler, millete kumpas kuranlar,darbe yapan yada yapmaya çalışanlar,darbe dümeniyle darbede oluşabilecek yanlışlardan fazlasına imza atanlar,dün kucak kucağa olduğu pkk'yı (sanki o zamanlar terörist değilmişcesine değerlendirenler) ve bununla halkı kandıranlar, düzmece içi boş davalarla kanıt olmadan insanları yargısız infaz yapanlar,IŞİDİ besleyip silahla donatıp sonra suriyede işidle savaştığını söyleyenler idam edilsin.

Vatandaş

22 Şubat 2017 Çarşamba 18:02

Bütün Fetöcüler idam edilsin, özellikle de devlet içinde saklananları

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR