25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA'DA FECİ OLAY

ISPARTA'DA FECİ OLAY

Isparta

Isparta'nın Şarkikarağaç ilçesinde bir evde çıkan yangında 1'i ağır 4 kişi yaralandı. İki katlı ev ise kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Şarkikarağaç ilçesi Belceğiz köyünde Ramazan Böcek'e ait iki katlı evde saat 02.30 sıralarında yangın çıktı. Evdeki tüplü televizyonun patlaması nedeniyle çıktığı iddia edilen yangında Böcek ailesi evde mahsur kaldı. Vatandaşlar patlama sesiyle jandarma ve itfaiye ekipleri bilgi verdi.

Ramazan Böcek'in eşi ile oğlu Mehmet ve kızı Emine Böcek evden kendi imkanlarıyla çıkmayı başarırken 10 yaşındaki Ayşe Böcek içeride kaldı. Bu sırada Mehmet Selçuk isimli vatandaş, alevlerin içine girerek 10 yaşındaki Ayşe Böcek'i aldı. İki katlı evde merdivenlerden inemeyen Mehmet Selçuk, Ayşe Böcek ile birlikte balkondan aşağı atladı. Mehmet Selçuk'un ayağı kırılırken, vücudunda ağır yanıklar oluşan küçük kız ambulansla Isparta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ayşe Böcek'in ambulans helikopter ile Kocaeli Derince Yanık Ünitesine sevk edilmesi bekleniyor.

Yangında ev kullanılmaz hale gelirken, vücutlarında hafif yanıklar oluşan Mehmet ve Emine Böcek ile ayağı kırılan Mehmet Selçuk da hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı, itfaiye ekipleri ise yaklaşık iki saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR