26 Nisan 2024 Cuma

Isparta'da Feci Kaza: 2 Yaralı!

Isparta'da Feci Kaza: 2 Yaralı!

Isparta

Isparta Hükümet Caddesi üzerinde meydana gelen trafikkazasında elektrikli bisikletli pizza kuryesi ve çarptığı kadın yaralandı Alınan bilgiye göre kaza dün saat 18.30 sıralarında meydanageldi. Hükümet Caddesi üzerinde seyreden pizza kuryesi Hüdaverdi K.(20) idaresindeki elektrikli bisiklet, çocuklarıyla birlikte Valilik hizasındanüzüm pazarı istikametine geçmeye çalışan Ömüral Erçin’e (41) çarptı. Çarpmanınetkisiyle yere yığılan kadına ilk müdahaleyi 112 Acil Servis Ekipleri yaptılar.Elektrikli bisiklet sürücüsü de çarpmanın etkisiyle düşerek yaralandı. Sağlıkekipleri, 2 yaralıyı da Isparta Devlet Hastanesi’ne sevk ederken, polis kazaylailgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

pizza

17 Temmuz 2014 Perşembe 15:27

Elektrikli olsun motorlu olsun bu pizza kuryeleri kural tanımıyorlar.kaldırım,ters yol,kırmızı ışık dinlemiyorlar.kaldırımda giderken önünde arkanda bi anda bitiveriyolar.insanların arasında slalom yapıyorlar.çarpmasalar bile verdikleri korku yetiyo.birilerinin boğazlarına yetişecez diye diğer insanların hayatlarını tehlikye atmaya ne hakları var.

vatandas

17 Temmuz 2014 Perşembe 13:30

ehliyetsiz kullanılabilen fakat ehliyetle kullanılan motosikletlerden bir farkı olmayan bu elektrikli bisikletler için bir düzenleme getirilmeli. hızlı ve dikkatsiz kullanılan, ayrıca sessiz çalışan bu bisikletlerin ne zaman nereden çıkacağı belli olmuyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR