19 Mart 2024 Salı

ISPARTA'DA ESNAFI DİNLEDİ

ISPARTA'DA ESNAFI DİNLEDİ

Isparta

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Bilgiç, beraberinde ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile birlikte Hediye Un Fabrikalarına, Özgün Soğutma, İlbeyi Otağı yerlerini ziyaret etti.

Milletvekili Bilgiç, daha sonra mahrukatçılar esnafı ile buluştu. Esnaflarla buluşan Milletvekili Bilgiç seçimlerde destek istedi. Esnafların sorunlarını dinleyen Milletvekili Bilgiç, ise not alarak sıkıntılarını dinledi. Esnaflar ve vatandaşlar Isparta-Eğirdir yolu üzerine yapılan Bağımlılık Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi için Milletvekili Bilgiç'e ayrıca vali şehmus günaydina  teşekkür etti.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

esnaf

07 Haziran 2018 Perşembe 00:26

esnaf olarak vekilimize sorunlarımızı anlatmaya vesile olan itso başkanına teşekkür bir borç biliriz ayrıca ramazan günü yemek mi yenmiş bir bardak çaymı içilmiş aidat paralarımı harcanmış bu fotoraftaki kişiler ıspartaya hizmet eden esnaflar vergilerini veren dürüst insanlar ıspartamız için güzel hizmetlerin konuşulması bazılarını üzmüş olabilir lakin durmak yok daha çok okutulacak çocuk daha çok yapılacak yol daha çok iyileştirilecek hastane var .

Esnaf

07 Haziran 2018 Perşembe 00:24

Esnaf Akp'ye artık kapıları kapadı. Ağır vergi yükü, üretimin baltalanması ve ithal mallar iyice belimizi büktü. Bakcez AKP dışında hangi parti derde dermansa oraya gitcez büyük ihtimal CHP

Hakan Can

06 Haziran 2018 Çarşamba 20:41

Itso Başkan'ı resmen siyaset yapıyor esnafın aidatlarıyla.Helal mı bu?

Ispartalı

06 Haziran 2018 Çarşamba 19:21

Esnaf kan ağlıyor. Teşekkürü sandıkta gösterecek. Tamam mı Tamam

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR