20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DA ELEKTİRİK KESİNTİLERİ

BU MAHALLELER DİKKAT

Isparta

Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji teminedilmesi amacı ile Isparta İl Müdürlüğü ekipleri tarafından şebekede yapılacakolan gerilim ölçü hücresi ve akım trafosu montajı nedeniyle, can ve malgüvenliğinin sağlanması amacıyla; geçici olarak, enerji kesintisi yapılmasıgerekmiştir.

Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup, uygungörülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

1-) 26 Nisan 2016 Salı günü 09:00 ile 17:30 saatleriarasında M 1 DM’ de yapılacak enerji kesintisinden; Isparta Merkez;Bahçelievler, Bağlar, Gülistan, Yedişehitler, Muzaffer Türkeş, Pirimehmet,Yayla, Sanayi, Hızırbey, Moderevler Mahallelerinin belirli bölgelerinde ileÖzel Isparta Hastanesi ve Davraz Hastanesi ile bu hattan enerji alan diğer özeltrafolu müşteriler etkilenecektir. 

2-) 25 Nisan 2016 Pazartesi günü 09:30 ile 17:30 saatleriarasında Senirkent DM çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Senirkent İlçeMerkezi ile Yassıören, Uluğbey, Küçükkabaca ve Dereköy Köyleri ve Demireller,Özkardeşler Soğuk Hava Depoları, Taymandos Madencilik ile bu hattan enerji alandiğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

3-) 25 Nisan 2016 Pazartesi günü 09:30 ile 17:30 saatleriarasında Modülmer DM’ de yapılacak enerji kesintisinden; Isparta Merkezdebulunan; Ayhan Plastik, Modül ve İşmer Mermer Fabrikaları, Akın İplikFabrikası, Adım Tekstil, TüvTürk Araç Muayene İstasyonu, Şahlanlar S.H.D.Tesisleri, Zeybekler A.Ş., Emtaş, Cosmar A.Ş., Ünmak Fabrikası, Elitpak A.Ş.,Opel Servisi ve Satış Bayi, İpek Mobilya, Aydın Gıda A.Ş., Erçetin GülyağıFabrikaları, Yüceçam, Yüceer  KeresteFabrikası, Akdeniz Kereste, Doğa Koleji, Benoplast, Akgül A.Ş., TED Koleji, NuriŞirin Petrol, Mesut Gıda, Sönmez taş ve Gençgüçsan tarım aletleri ile bu hattanenerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

4-) 25 Nisan 2016 Pazartesi günü 09:30 ile 17:30 saatleri arasında M-3’ den Sav DM çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; SavKasabası, Aliköy, K. Hacılar, B. Hacılar, K. Kışla, B. Kışla, Güneyce, Çukur,Darıören, Kadılar Köyleri ve Mahalleleri ile Atış Poligonu, Tahsin Karadoğan,HSD Madencilik, Çakıl Ocakları, 40. Piyade İçme Suyu, Deri Organize Sanayi,Yapaş Cam fabrikası, Sebze ve Meyve Hali, Pürlü Plaza, Galericiler Sit. ve Savyolu istikameti (Adnan Menderes Bulv.), Darı deresi Isparta İçme suyu tesisleri, Metemar, Lukoil (Yürekli) Petrol, Serkaya Mermer, Gölmer Mermer,Akdeniz Mermer, Şahlanlar Soğuk Hava Deposu, Altınbaşak Eğitim tesisler (Sav),İstem A.Ş., Isparta Belediyesi sıvı atık arıtma tesisleri, Özenir Et ve Entegre Tesisi, Rosense Gül Ürünleri ve Işık (Pınar) Gıda ile bu hattan enerji alanözel trafolu müşteriler etkilenecektir.

5-) 26 Nisan 2016 Salı günü 11:00 ile 17:30 saatleri arasında Yalvaç DM çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Yalvaç Merkezin Tamamı, Hüyüklü Kasabası ve Yalvaç İlçesine bağlı tüm köyleri, Yalvaç DevletHastanesi ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

 6-) 26 Nisan 2016 Salı günü 09:30 ile 17:30 saatleri arasında Ş.Karaağaç DM çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Ş.Karaağaç İlçe Merkezi, Çarıksaraylar ve Çiçekpınar Kasabaları, Muratbağı ve Beyköy Köyleri ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR