26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA ECZACILAR AŞILANDI

ISPARTA'DA ECZACILAR AŞILANDI

Isparta

Eczacılar Odası Başkanı Esra Nemli Kurtbolat, Isparta’da aktif eczacılık yapan tüm eczacıların koronavirüs aşısı olduğunu açıkladı.

Eczacılar Odası Başkanı Esra Nemli Kurtbolat, sağlık çalışanlarının aşılanma süreci kapsamında eczacıların da koronavirüse karşı aşılamadığını açıkladı. Başkan Kurtbolat, aktif eczacılık yapan tüm eczacılara koronavirüs aşısı vurulduğunun altını çizdi.

Eczacılar Odası Başkanı Kurtbolat, eczacıların yanında çalışan teknisyenler ve kalfaların da bu süreçte önemli bir görevi üstlendiklerini belirterek “teknisyenlerimizin de aşılanmasına başlandı. Kısa sürede teknisyenlerin aşısı da tamamlanacaktır” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yalvacli

26 Ocak 2021 Salı 00:05

Neden , risk grubundaki en yasli insanlar ve kronik hastaligi olanlar önce asilanmiyor ?

Alim

25 Ocak 2021 Pazartesi 19:07

Tüm pandemi süresinde çok yoğun çalıştık esnek çalışma bile olmadı ama eczacılar aşılanıyor çok komik ya bu arakafaşalar aşılanıyorsa lütfen esnaf odalarıda devreye girsin bakkallarında aşılanmasını istiyoruz

KALFA

25 Ocak 2021 Pazartesi 16:31

biz kalfalar sözde sağlıkcıyız ama sistemlerde düne kadar sağlık calısanı olarak gözükmüyormuşuz şu zamana kadar hastanedeki sağlık personelinden sonra en çok covidli hastalarla muhattab olan biziz ama gören yok sağlık ocakları hasta almaz kapıdan karşıdan hasta bakar direk eczaneye gönderir olan eczane çalışanına olur bizimde ailemiz çoluğumuz çocuğumuz var ama bize acıyan yok görende yok

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR