15 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Başdeğirmen: Vatandaşımız bize inandı güvendi

Başkan Başdeğirmen: Vatandaşımız bize inandı güvendi

Isparta

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, yönetim kurulu ve teşkilat üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Amaçlarının yapılacak hizmetlerle Isparta’yı en ön sırada tutmak olduğunu söyleyen Başkan Başdeğirmen, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti veren bir şehir olmayı hedefliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yeni döneminin hayırlı olması dileklerini ileten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç, seçim döneminde güzel bir çalışma yürüttüklerini, bu birlik ve beraberliğin meyvesinin 31 Mart’ta seçimlerin kazanılmasıyla alındığını dile getirdi. Güleç, “Bu birlik beraberliğin meyvesini 31 Mart'ta Türkiye'de AK Parti'nin parlayan yıldızı Isparta olarak aldık. Birlik beraberlik olmanın faydasıyla bu zafere imza attık. Geçtiğimiz 5 yılda yaptığınız hizmetler ortada. Bunu da sahada gördük. Vatandaşın gönlüne girdiniz. Sadece hizmetlerle değil sosyal belediyecilik anlayışıyla ve gönül belediyeciliğiyle bunları taçlandırmışsınız. Önümüzdeki 5 yılda da biz bunun daha fazla artarak devam edeceğine eminiz. Milletvekillerimizle, il başkanımızla, teşkilatlarımızla bu birlik beraberliğimiz devam ettiği sürece sizle birlikte vekillerimizin ve sizin öncülüğünüzde Isparta daha güzel yerlere gelecek” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden ve teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de başarılı bir seçim süreci geçirdiklerini belirtti. Başkan Başdeğirmen, “Rabbim yardımcı oldu. Sizlerin de desteğiyle, gayretleriyle gece gündüz çalışmalarımızla güzel bir sonuç aldık. Amacımız kazanmaktı, kazanırken de üst seviyeyle kazanmaktı. Rabbim ikisini de nasip etti. Baktığınız zaman Türkiye'deki iller içerisinde en fazla oyunu artıran bir il olarak seçimi kazanmamız bizim de burada bir gururumuz oldu. Bu başarıyı hep birlikte elde ettik. Bundan sonra vazifemizin çok daha önemli ve ağır olduğunun da bilincindeyiz. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde şehrimize güzel hizmetler yaptık. Yeni hedeflerimiz bir öncekinden çok daha iyi hizmetleri vatandaşımıza sunmak. Vatandaşımız bize inandı güvendi. Aldığımız oyların hakkını verebilmek çok önemli. Amacımız Türkiye'de her zaman en önde olan en çok hizmeti alan vatandaşına en çok hizmetini veren bir şehir olmak. Sizlerle bunu başaracağımız inancındayım” görüşlerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

OSMAN

30 Nisan 2024 Salı 15:14

Sayin SUKRU BASDEGIRMEN Baskanimiz tebrik ederiz. Bizim sizden istegimiz,Ulkemizin en kotu yol guzergahlarindan birisi olan EGIRDIR-SARKIKARAGAC yolunun yapilmasi icin lutfen devreye giriniz. Milletvekilleri var demeyiniz,geciniz.saglikli gunler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR