20 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DA DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜ

ISPARTA'DA DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜ

Isparta

Isparta’da yaklaşık bin (1000) kişilik sağlık ordusu demokrasi için yürüdü.

Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin düzenlediği yürüyüşünde ellerinde Türk bayraklarını alan yüzlerce sağlık çalışanı dün akşam saatlerinde Isparta Devlet Hastanesi’nden Hükümet Meydanı’na kadar toplu halde yürüyerek geldiler.

Yürüyüşe İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya, Isparta Kamu Hastaneleri birliği genel sekreter vekili Op. Dr. Zafer Dirik,Isparta Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Yavuz, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Mehmet Topal,İlçe hastaneleri başhekimleri ve yüzlerce sağlık çalışanı ile aileleri katıldı.

Yürüyüşün son noktası olan Hükümet Meydanı’nda Isparta Kamu Hastaneleri Birliği genel sekreter vekili Op. Dr. Zafer Dirik, 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimini lanetlemek için Isparta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği adına bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamanın ardından sağlıkçılar demokrasi nöbeti tutmaya devam etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

He

03 Ağustos 2016 Çarşamba 10:39

Sağlık çohh eyi!

Tabi yaa

03 Ağustos 2016 Çarşamba 09:56

15 gündür nerelerdelermiş acaba bi sormak lazım

GENÇ SENİRKENTLİ

03 Ağustos 2016 Çarşamba 09:35

SENİRKENTTE HALA YURTLARLA VE BU FETÖ İŞLERİYLE İLGİLENİP SEMPATİ DUYAN BAZI ADAMLAR FARKLI KURUMLARDA GÖREVLERİNE DEVAM ETMEKTELER .. BU KİŞİLERİ VATANDAŞLAR DAHİ BİLİYOR BUNLAR NE ZAMAN TEMİZLENECEK ??

DOĞRU

03 Ağustos 2016 Çarşamba 08:59

SAĞLIK ORDUSU DEMOKRASİNİN YANINDA AMA BU SAĞLIK ORDUSUNUN İÇERİSİNDE ÖYLE VATAN HAİNLERİ VARKİ DARBECİ KÖPEKLERİN KULLANDIĞI SİLAHLARDAN DAHA TEHLİKELİ VE GİZLİ SİLAHLARINI KULLANMAKTAN ASLA ÇEKİNMİYORLAR . EVET ŞİMDİ BUNLARA BU İHANETLERİ DE TEK TEK SORULACAK ALLAH DEVLETİME VE KAHRAMAN MİİETİME ZEVAL VERMESİN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR