11 Mayıs 2024 Cumartesi

Isparta'da çıkan acı yangın havadan böyle görüntülendi

Isparta'da çıkan acı yangın havadan böyle görüntülendi

Isparta

Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Yazılı Kanyon Milli Park alanında, öğle saatlerinde yangın başladı. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor.

İki yangın söndürme helikopteri ve bir uçağın yanı sıra, itfaiye araçları, arazözlerle yangın söndürme tanklarının kullandığı çalışmalara askeri personel de destek veriyor.

Sütçüler ilçesi Çandır Köyünde çıkan orman yangını havadan böyle görüntülendi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sazan Suzan

03 Ağustos 2021 Salı 10:08

Hainler ilk yorum gibi yorum ve paylaşımlar yaparak milleti kışkırtmaya çalışıyorlar. Sazanlar da oltaya geliyor. Yangınların amacı da bu. Bu zor günlerde memleketi milleti birbirine düşürmek. Dost yok ki düşman arayasın. Akıllı olmak lazım. Tuzaklara düşmemek lazım.

Gerçek

03 Ağustos 2021 Salı 10:06

Hainlere İnat a cevap akdeniz bölgesi gitmiş sen oradan sütçülerde %79 oy verdi diyorsun Türkiye büyük bir devlettir sosyal devlettir. % 00v bile oy vermiş olsa yardım yapılmalıdır.

Realist

03 Ağustos 2021 Salı 00:28

Hainlere inat, yangın üzerinden bile particilik yapıyorsunuz. Vatanın her toprağı bizim. A partinin ya da B partinin değil. Vatan yanıyor siz ayrımcılık yapmaya devam ediyorsunuz.Söyleyecek kelime bulamıyorum. Türk halkındaki bu birlik beraberlik oldukça tüm yaralarımızı elbet sararız merak etmeyin.

Hainlere İnata Cevap

02 Ağustos 2021 Pazartesi 22:56

Senin evin, hayvanın, canın orada yansaydı, bak bakalım aynı türküyü söyleyebilecekmiydin ?. Böyle klavyeden sallamakla olmuyor bu işler.

Vatandaş

02 Ağustos 2021 Pazartesi 22:43

Hainlere inat rumuzlu vatandaşOrmanlar yanıyor Sen siyaset yapıyorsun zamanı mi cahil

hainlere inat

02 Ağustos 2021 Pazartesi 22:06

SÜTÇÜLERLİ KARDEŞLERİM 2018 SEÇİMLERİNDE %79 OYLA ERDOĞAN'I SEÇTİLERSE CUMHUR REİSİMİZ DE SÜTÇÜLERİN YANINDA OLACAK TÜM BU YARALARI SARACAKTIR ALLAHIN İZNİYLE. KİMSESİZLERİN KİMİ ERDOĞANDIR BU DA BÖYLE BİLİNE!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR